2777
2789
عنوان

بچها یه لحظه میاین 🥺❤

286 بازدید | 27 پست

سلام 

بچها به راهنماییتون احتیاج دارم 

من تقریبا یک هفته یا ده روزی میشه علائم مشابه دل درد و کمر درد پریودی دارم گاها خیلییی شدید زیر دلم تیر میکشه 

و ده روزی هم هست که پریودم عقب افتاده 

ولی پریود نیستم 

علتش چی میتونه باشه؟ 

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستی؟؟

نمیدونم عزیزم 🥺 

ببخشید صریح میگم نوک سینه هامم ورم کرده میتونه از علائم بارداری باشه؟

اگه ارومیه بشی روت ارس میکشم. 🌌                       واست حبس توی قفس میکشم.  🔥                      تورو دست نمیزنم تورو نفس میکشم 🪐
تاره ازدواج کردی؟

سه ساله تقریبا 

نمیدونم عزیزم 🥺  ببخشید صریح میگم نوک سینه هامم ورم کرده میتونه از علائم بارداری باشه؟

آره خیلی علائمت شبیه بارداریه تو اقدام بودی!؟چرا تست نمیزنی

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
اول تست بدیذ اگر باردار نبودید حتما دکتر زنان مراجعه کنید شاید کیست باشه

ممنون از راهنماییتون عزیزم 

نمیدونم عزیزم 🥺  ببخشید صریح میگم نوک سینه هامم ورم کرده میتونه از علائم بارداری باشه؟

بله منم همین علایم رو داشتم یه بیبی چک بگیر الان خودتو راحت کن دیگه😦

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️

صد در صد میگم بارداری😁مبارک باشه

همه علائمت و من داشتم و باردار بودم

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
آره خیلی علائمت شبیه بارداریه تو اقدام بودی!؟چرا تست نمیزنی

نه فدات شم تو اقدام نبودم 

والا چند ماهی هست دوره های پریودیم خیلی اینور اونور میشه مثلن سری قبل چهار ده پانزده روز بود ولی باردار نبودم 

اینبار تفاوتش اینه که این دردای عجیب هم بهش اضافه شده نگرانم کرده 

نه فدات شم تو اقدام نبودم  والا چند ماهی هست دوره های پریودیم خیلی اینور اونور میشه مثلن سری ق ...

حتما یه سونو بده ممکنه کیست داشته باشی خودتو درمان کن

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...