من یه دختر ۱۷ سالم که نمی تونه ادامه تحصیل بده نمی تونه بیرون بره نه کلاس خصوصی نه مهمونی نه سفری چیزی که منو خیلی عذاب میده این که نمی تونم ادامه تحصیل بدم از این که میبینم دخترهای هم سن من روز به روز پیشرفت میکند من روز به روز افسرده تر بی انگیز بی حالم آخرشم گریه منم آرزو و هدف دارم من یه دختر خاله دارم از جونم بیشتر دوستش دارم مثل دوتا خواهر میمونیم خدا میدونه ولی هر موقع زنگ میزنم داره یا کلاس داره یا داره تست میزنه یکی از بهترین شاگرد دبیرستان من فقط یک سال ازش بزرگترم اما خیلی کنارش حس کوچکی و بی اعتماد به نفس دارم من هم خیلی استعداد دارم اما جلوی پیشرفت گرفتن وقتی مهر ماه میاد میمیرم زنده میشم یه حسرت بزرگ شه تو قلبم خدا فقط از حال من خبر داره یه راهنمایی لطفا کنید حالم بهتر بشه😞😞
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.