2777
2789
عنوان

یعنی تعبیرش چیه؟؟؟🥺

61 بازدید | 6 پست

بچها من دیشب خواب حرم حضرت معصومه قم رو می‌دیدم اما خود حرم نرفتم 

تو خواب دنبال حرم می‌گشتم اما ندیدمش 

حرم امام رضا هم حس میکردم اما میدونستم قمم 

تنها و سردرگم بودم 

دورم شلوغ بود انگار جشنی چیزی باشه اما کسیو نداشتم 

ب نظرتون تعبیرش چی می‌تونه باشه؟ 

راستش از امام رضا و حضرت معصومه ی حاجت خواستم برام برآورده کنن 🥺

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
ان شالله حاجتت برآورده میشه  منم حرم امام رضا رو دیدم💚😍   حاجتم برآورده شد ۲ماه بعدش

ایشالا 🥺 دعا کن برام

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخای باردار بشی؟ 

بله

منم حاجتم همین بود بخدا💚😍😍😍😍 ایشالا ب این زودی باردار میشی 

مرسی عزیزدلم ایشالا