2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچک دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 71 پست
چند سالشه ؟

مسواکم خودشون میزنن. من فقط خمیر دندون میزنم روش میدم دستشون 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از دخترم راضیم خوبه تو این سن البته دو تا بزرگترم دارم

منم سومی رو باردارم. زود مستقلشون کردم که خودمم تو فشار نیوفتم. ولی..‌ دلمم واسشون کباب میشه کمکم میکنن

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

یه نی نی گل ۵ ماهه دارم که قشنگ سرویس ام کرده 🤣😄 اینقد خسته ام که نگو 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
همه کاراشو خودش میکنه. یعنی یکم من اجبار کردم‌ یاد گرفته‌ خودش دستشویی که میکنه خودش خودشو میشوره د ...

این ماشالله خودش یه پا زن زندگیه😂البته چون پسره مرد زندگیه

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

کوچیکم یک سالو نیمشه که اون هیچی 

دختر بزرگم فداش بشم خرداد میشه ۴سالش

کلی کمکم میکنه،اسباب بازیاش جمع میکنه،کوسن های مبلو میذاره سرجاش ،دستشویی کوچیکو خودش میشوره بزرگ باشه صدام میکنه،شلوار خودش میپوشه ولی بولیز نمیتونه،مسواک خودش میزنه،دستو صورت خودش میشوره

موقع غذا کمکم میکنه بیارم وسایل و جمع کنم

نصف کارهای ابجی کوجولوش کمکم میکنه از پوشک بیار،ببر،شلوار بیار و اینا

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
این ماشالله خودش یه پا زن زندگیه😂البته چون پسره مرد زندگیه

دوتا داداشن. بزرگه ۵ ساله. کوچکه ۲ونیم ساله

یه پا به قول شما زن زندگی شدن 😄😄

کوچیکم یک سالو نیمشه که اون هیچی  دختر بزرگم فداش بشم خرداد میشه ۴سالش کلی کمکم میکنه،اسباب ب ...

خدا حفظشون کنه 🥰🥰

دوتا داداشن. بزرگه ۵ ساله. کوچکه ۲ونیم ساله یه پا به قول شما زن زندگی شدن 😄😄

ای جانم زنده باشن برا منم بچهای بزرگترم (۷و۵ونیم ساله)واقعا کمکی های خوب و مهمی هستن واسه کارای دوتاکوچیکه(۳و۱ساله)از شیرخشک درست کردن بگیر تا لباس پوشک اوردن بردن دسشویی بردن ظرف جمع کردن خونه مرتب کردن بچه اروم کردن و ....و...

بر قامت دلربای مهدی صلوات 

پسرم ۶ سالشه کلاس اوله همه کار هاش میکنه  از ۴ سالگی 

دخترم ۱۹ ماه میشه دوسالش دستشویی رفتن خوب همکاری میکنه و بچه شیطونی نیست  فقط پسرم از وقتی مدرسه رفته 

مداد پاک کن تراش خیلی گم میکنه  هفته ای چندتا بی دقته تو نگه داری وسایل