2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه کوچک دارن؟؟؟

544 بازدید | 71 پست

تو خونه چه کمکهایی میکنن بهتون؟ 

تو کار خونه و کار خودشون؟ و دستشویی خودشونو شستن و....

سنشون رو بگین حتما..

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

من تازه تو مرحله اموزش دستشویی هستم😖

کاربري هفتمه!  :/  از سال 96 عضوم... اگه مخالف نظر مني ریپ نزن و اگه زدي جنبه ي ادامه دادنم داشته باش نه اینکه گزارش بزني، حلالت نمیکنم بجون شوهر عمم😒♥ مرسي اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوچیکه ۳ سالشه 

خودم میبرم سرویس غذا مسواک و نظافت با خودمه غذاخوردن کمک میکنم 

لباس پوشیدن کمک میکنم 

تنها کمکش اینه که خودش ی ساعت‌هایی بشینه بازی کنه

الحمدلله رب العالمین ...
کوچیکه ۳ سالشه  خودم میبرم سرویس غذا مسواک و نظافت با خودمه غذاخوردن کمک میکنم  لباس پوش ...

خدا حفظش کنههههه

پس دلم واس پسر خودم سوخت الهههی

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

دوماه دیگه دوسالش میشه تانبرمش دستشویی نمیگه.ولی نمیدونم چراعلاقه عجیبی داره سفره وسیله بیاره جمع کنه کنترل برداره بهمون بده بدون اینکه چیزی بگیم🤣تازه بش اب بدم هی میگه بابایعنی به باباشم بدم.یاوقتی دمغم میادبوسم میکنه😍یامیخوادوقتی باباش خوابه یچی پهن کنه روش

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
جم کردن سفره کمکم می‌کنه ،خوب فوهش یادگرفته ،اسباب بازی هاشو جمع می‌کنه دستشویی نمیگه ،پسرم دوسال و ...

پسر کوچک منم دو نیم سالشه. خدا حفظشون کنه

چرا ؟

همه کاراشو خودش میکنه. یعنی یکم من اجبار کردم‌ یاد گرفته‌

خودش دستشویی که میکنه خودش خودشو میشوره دستاشم میشوره.

لباساش کثیف میشه درمیاره میندازه لباسشویی. لباسا که شسته شد پهن میکنه. خشک شد میبره میزاره سرجاشون..

ظرفای کثیفو میزاره ظرفشویی.. 

لباساشو خودش میپوشه و...

کمکشم نمیکنم. عذاب وجدان گرفتم 🤧

چند سالشه ؟

۲ونیم سالشه 

پسر بزرگمم یه ماه دیگه ۵ سالش میشه