2777
2789

میخوام منابع دروس تخصصی رو بهم بگی 🙃

مثلا برا writing  فلان کتابا 

برا speaking ...

برا ...

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️
برای معلمی خیلی سخته دانشگاه زبان ن؟ 

من هنوز وارد دانشگاه نشدم :)

لطفا برام دعا کنید که خدا گرم تر و محکم تر از همیشه بغلم کنه، جوری که یهو به خودم بیام و بگم« دیدیییی خدا بغلم کرده این دقیقا بغل خداست!» 🥺❤️براتون صلوات میفرستم☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترم آخرم

میشه منابعتو بگی لطفا 

از ترم اول تا الان برا درس های تهصصی چیا خوندید ، و دانشگاه کجا میری 

میشه منابعتو بگی لطفا  از ترم اول تا الان برا درس های تهصصی چیا خوندید ، و دانشگاه کجا م ...

لطفا بگو 🥺

مثلا برا writing ..

برا مباحث دیگه هم بگو 

میشه منابعتو بگی لطفا  از ترم اول تا الان برا درس های تهصصی چیا خوندید ، و دانشگاه کجا م ...

من دانشگاه آزادم ، استادامون بیشتر پی دی اف میدن بهمون

کلا دو تا کتاب خریدم ، اونم ترجمه نثر و شعر بود

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

به نظرت اموزش زبان بهتره یا مترجمی ؟ بازار کارش چجوریه ؟ 

میشه لطفا تاپیک جدا بزنی ، چون اینطپری قاطی میشه سوالا  منم خیلی مهمه که بدونم جواب سوالمو

به نظرت اموزش زبان بهتره یا مترجمی ؟ بازار کارش چجوریه ؟ 

فرق نمیکنه ، هردو خوبه

ماها هم کار ترجمه قبول میکنیم هم آموزش میدیم ، بازار کارش خوبه

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

من دانشگاه آزادم ، استادامون بیشتر پی دی اف میدن بهمون کلا دو تا کتاب خریدم ، اونم ترجمه نثر و شعر ...

اسم پی دی اف هارو میشه بگی ، و 

این اسم دقیق اون دوتا کتاب رو با نویسنده‌شون ، اگه میشه عکسشو بفرست

فرق نمیکنه ، هردو خوبه ماها هم کار ترجمه قبول میکنیم هم آموزش میدیم ، بازار کارش خوبه

ممنون عزیزم حذفش کن فقط کامنتتو استارتر دوس نداشت جواب منو بدی 

بازم ممنونم ازت 

من خودمم پاک کردم کامنتمو

ممنون عزیزم حذفش کن فقط کامنتتو استارتر دوس نداشت جواب منو بدی  بازم ممنونم ازت  من خودم ...

من اصلا حرفم این نبود !!! 

اگه ناراحت شدی معذرت میخوام :)