2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات بهم ریخته باید  ال دی بخوری تنظیم شه منم همین طور شدم الان دوساله میخورم

چندتا ال دی بخورم قطع میشه آخه ترسیدم گفتم شاید با ی ال دی مال بقیه کامل قطع میشه خونریزیشون

چندتا ال دی بخورم قطع میشه آخه ترسیدم گفتم شاید با ی ال دی مال بقیه کامل قطع میشه خونریزیشون

سه شب بخوری قطع میشه ولی اگه قرص و نخوری دوباره خونریزی میکنی

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
سه شب بخوری قطع میشه ولی اگه قرص و نخوری دوباره خونریزی میکنی

شما هم مثله من پریودیتون طولانی شده بود؟آخه من چندین وقت پریود نشدم بعد از عید پریودم اول لک بینی بود حالا یکم بیشتر شده همش میترسم چیز بدی باشه

شما هم مثله من پریودیتون طولانی شده بود؟آخه من چندین وقت پریود نشدم بعد از عید پریودم اول لک بینی بو ...

اره دوماه خونریزی داشتم دکتر داد

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
ممنون امیدوارم مال منم قطع بشه

سلام منم اینجوری شدم باید کل بسته رو بخوری

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین