2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزارین؟؟؟؟

133 بازدید | 15 پست

به نظرتون کدوم بهتره؟

من شکم اولمه، به خاطر هزینه سزارین، میخوام طبیعی زایمان کنم،ترس از زایمانم دارم، شنیدم با ورزش میشه طبیعی راحتر زایمان کرد، میشه اگه پیج یا سایتی هست که ورزش انجام بده بهم معرفی کنید، وقت کلاس رفتن ندارم، کسایی که طبیعی زایمان کردید میشه نظر بدید؟

غلط کرد هرکس ی گفت البته ببخشید بستگی به بدنت داره عزیزم من خودم برگردم به گذشته بمیرم زایمان طبیعی نمیکنم 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی باردار بودم رفتم اونایی که هم سزارین شدن هم طبیعی اوردن پرسیدم که گفتن سزارین عالیه! 

اگه میخای تصویر خوب از زایمان تو ذهنت بمونه برو سزارین!

قشنگ با ارایش کامل میری نه زور میزنی نه جیغ و داد

۱۴۰۴/۷/۱۸

من وقتی باردار بودم رفتم اونایی که هم سزارین شدن هم طبیعی اوردن پرسیدم که گفتن سزارین عالیه!  ...

فقط ارایشت 😂😂😂مگه مهمه 

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

کسایی ک سز هستن سوند وصل میکنن اذیت نیستن؟!تاکی بهشون وصله؟!

سوند رو وقتی وصل میکنن یه کوچولو درد داره بعدش تو اتاق عمل که بی‌حسی میزنن اصلا حس نمیکنی سوند گذاشتن اثر بی‌حسی که رفت در میارن تا خودت بتونی بری سرویس

۱۴۰۴/۷/۱۸

آره طبیعیه

مرسی عزیزدلم،

نترس از چیزی،چون ترس از خود زایمان بدتر،،،طبیعی ی سری خوبی داره،سزارینم ی خوبی دیگه،،،ولی فردا زایمان طبیعی میتونی کارایه خودتو بکنی،ولی سزارین بعدش خیلی درد داره.

چون خودمم،بخاطر خارج از رحمی سزارین شدم،خیلی سختی داره

فقط ارایشت 😂😂😂مگه مهمه 

منظور تو سزارین تاریخ دقیق زایمان رو میدونی! میتونی خونتو تمیز کنی ارایشگاه بری با همسرت یه روز قبلش بری بیرون بگردی شام بخوری! فردا هم قشنگ بخودت برسی بری

بعد بدنیا اومدن بچه هم قشنگ همه جوره عکس بگیری! اما لامصب تو طبیعی معلوم نیس ۳نصفه شب بدنیا بیاد یا ۳ بعد لز ظهر

۱۴۰۴/۷/۱۸

منظور تو سزارین تاریخ دقیق زایمان رو میدونی! میتونی خونتو تمیز کنی ارایشگاه بری با همسرت یه روز قبلش ...

درد بعدش چطوره؟؟؟زمانی ک بیحسی میزنن چقد درد داره😑😶

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
درد بعدش چطوره؟؟؟زمانی ک بیحسی میزنن چقد درد داره😑😶

اصلا درد نداره! انگار رو اَبرا هستی هیچی نمیفهمی!

من از بیمارستان که اومدم رفتم حموم جاروبرقی رو برداشتم خونه رو تمیز کردم

۱۴۰۴/۷/۱۸