من شکم اولمه، به خاطر هزینه سزارین، میخوام طبیعی زایمان کنم،ترس از زایمانم دارم، شنیدم با ورزش میشه طبیعی راحتر زایمان کرد، میشه اگه پیج یا سایتی هست که ورزش انجام بده بهم معرفی کنید، وقت کلاس رفتن ندارم، کسایی که طبیعی زایمان کردید میشه نظر بدید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من وقتی باردار بودم رفتم اونایی که هم سزارین شدن هم طبیعی اوردن پرسیدم که گفتن سزارین عالیه! ...
فقط ارایشت 😂😂😂مگه مهمه
⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍 بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که: زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑 نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲
سوند رو وقتی وصل میکنن یه کوچولو درد داره بعدش تو اتاق عمل که بیحسی میزنن اصلا حس نمیکنی سوند گذاشتن اثر بیحسی که رفت در میارن تا خودت بتونی بری سرویس
منظور تو سزارین تاریخ دقیق زایمان رو میدونی! میتونی خونتو تمیز کنی ارایشگاه بری با همسرت یه روز قبلش بری بیرون بگردی شام بخوری! فردا هم قشنگ بخودت برسی بری
بعد بدنیا اومدن بچه هم قشنگ همه جوره عکس بگیری! اما لامصب تو طبیعی معلوم نیس ۳نصفه شب بدنیا بیاد یا ۳ بعد لز ظهر