2777
2789
عنوان

اونایی که یخچال ایرانی دارن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مارک دونار دارم بالا یخچال پایین فریزر راضیم ازش

ایرانیه؟ نشنیده بودم

چندساله دارید

ممنونم ازتون

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الکترواستیل یخچال فریزر روی هم داشتم افتضاح بود. پنیر و نون و غذا تا سه روز خوب بود بعدش کپک میزد. واشر عوض کردیم. موتور تعمیر شد‌ ‌ . لبه های درب سیاه میشد. خیلی هم صدا میداد. ردش کردم رفت. البته فکر کنم شانس من اینجور بود چون هرکی دیدم الکترو استیل داره راضیه

من دونار خریدم بهمون همه جا میگن یخچال باپدرمادریه

و خیلی جاداره و پهنه شبیه سازی یخچال الجی هست 

اما فریزرش سه طبقس ازاون کشویی هانیست 

طبقه وسطش ب میل خودته بخوای جمعش کنی یا بازش کنی حالت جمع شو داره 

و ماندگاری مواد تویخچال خیلی بالاس 

من مثلا سیفیجات رو توبخچال خودم و یخچالای دیگه امتحان کردم تویخچال من مدت زمان خیلی زیادی ماندگاری داشت و سالم موند

راضیم ازش فقط فریزرش برای من ک زیاد لازمم میشه کوچیکه یعنی لازمه تمام فریزر جدا بخرم 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

خواهرای من یخچالهای ایرانی دارن هیمالیا ۱۸ساله مثل سگ باهاشون رفتار میکنن آخ نگفتن،من ۱۰ساله دوو دارم سه بار تعمیر شده الان دوباره داره آب میده نتیجه میگیریم یخچالهای ایرانی بهترن

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..
من مارک دونار دارم بالا یخچال پایین فریزر راضیم ازش

مال منم دوناره یخچال خوبیه خداییش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

از همه خیلی ممنونم ان‌شاالله صد سال براتون کار کنه و همیشه سلامت باشید. اگر باز هم کسی تجربه ای داره ممنون میشم بگه🌷🌺🌺🌷🌷

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

چندساله دارید🌺

هیمالیا دارم به شدت راضیم مدلشم خیلی زیباست (بوفه دار بهش میگن )

چندساله دارید؟🌺

اطلاع دارید موتورش کجایی هست؟

اره خدایی مم دست دوم خریدم ک معلوم نیست قبل من چند سال کار کرده فعلا ۶ ساله دسته منه فقط یه بار ترموستاتش خراب شده

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔