2777
2789
عنوان

مادرشوهر تنبل

1960 بازدید | 63 پست

همه از عروساشون مینالن ،ما از مادرشوهرمون 

یعنی از عمرم آدم به این تنبلیییی و پرویی ندیدم همه دیگه براش میگن از رو نمیره پدرشوهرمو دق داده ماهم که چون دوتاشهر جداییم هرچند وقت میریم دیگه می‌ره میشینه میگه غذا درست من سفره ببر بیار ظرف بشور خودش تکون نمیخوره اگه تو هم بری مثلا خونه اقوام سربزنی منتظر میشینه تا برگردی غذا درست کنی دیروز رفته بودم جایی خودشم رفته بود خونه همسایشون اومدم دیدم ظرفا رو دست نزده شام هم درست نکرده میگه چرا نیومدی اینا رو بشوری بیا غذا درست کن باز امروز نهار کلا اندازه خودشون دو نفر درست کرده من دیدم بچم گشنشه رفتم چیزی درست کردم برای خودمون باز پرو میگه برین فلانی رو بگین بیاد ظرفا رو بشوره روی مخ همه هست مدام شوهرشو و بچه هاش باهاش بحث میکنن از رو هم نمیره دو متر هم زبون داره یکسره خوابه سر ظهر ک پدرشوهرم میخواد بیاد نهار تازه پامیشه غذابزاره ظرفاشو هفته ای نمیشوره که گاهی شوهرش میشوره غذا میخورن سفره همینطور تا شب پهنه می‌ره می‌خوابه من نمی‌خوام روشو ببینم باز با پدرشوهرم دعوا کردن گفته مونده تو نیستم میرم پسرا تااخر عمرم جای اونا میمونم جمعم میکنن 😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرت دقیقا مادرشوهر منه 😐

البته ما از هم دور نیستیم و خیلی کم پیش میاد برا ناهار و شام بریم که اونم خودش درست می‌کنه ولی ظرفاشو هر چند روز یه بار می‌شوره 🤢

تو نیاز من بودی :|🖤✨

خداروشکر شهر دیگه ای🤣🤣😂خدا بهت رحم کرده 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

امروز چرا همه مادرشوهرا رو رگبار گرفتن😂 خودتونم یه روزی مادر شوهر میشید

من اگه مثل این باشم حقمه عروس و پسر و شوهر و داماد هرچی خواستن بارم کنن نمیدونی چه بشریه من فقط نیستم دختراش و پسراش مدام برای کاراش باهاش دعوا میکنن پدرشوهرمم ک هم شده مرد بیرون هم زن خونه اینم هی می‌خوابه میخوره چاق تر میشه 

مادرشوهرت دقیقا مادرشوهر منه 😐 البته ما از هم دور نیستیم و خیلی کم پیش میاد برا ناهار و شام بریم ک ...

جاریم طفلک دو ماهه حامله هست اون جاری دیگم می‌گفت همین تازگی اینقدر ظرفای خونشون نشسته ک دیگه کابینت‌ها خالی بوده هیچی تمیز نداشتن دیگه یک هفته بیشتر بوده بعد ک جاریم اومده از شهر دیگه خونش گفته پاشو ظرفا رو بشور اونم اینقدر حالش بده طفلک همه رو رفته شسته باز جای تشکر میگفته برای اینکه ظرفا رو نشوره کارا رو نکنه خودشو به حاملگی زده😐

جاریم طفلک دو ماهه حامله هست اون جاری دیگم می‌گفت همین تازگی اینقدر ظرفای خونشون نشسته ک دیگه کابینت ...

وایییی 🤣🤣🤣

مادر شوهر من نمیگه برو بشور منم اصن انگار نه انگار 😂

تو نیاز من بودی :|🖤✨
فقط بجای تو خدا رو شکر میکنم ک شهر دیگه ای هستی

میگم اگر روزی پدرشوهرم بمیره این بخواد یک روز بیاد خونم شوهرمو با این جفتشونو میندازم بیرون این همه ساله عروسشم مثل غریبه بوده برام حالا من بیام عمرمو سر جمع کردن تو تلف کنم عمراااا