2777
2789
عنوان

مادرشوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 63 پست
الان سعی کن اشتیشون بدی وگرنه مصیبت میشه برات ، 

همه حق و به پدرشوهرم و بچه هاش میدن فامیل و همسایه ازش فراری آن چون نگاش کنن میگه بیاین فلان کار برام بکنین یکسره پدرشوهرم باهاش دعوا می‌کنه سرظهر خسته میاد باید تازه بره غذاو چای درست کنه ظرف بشوره کاراشونو کنه مهمون هر دفعه میاد ابروشو می‌بره با تنبل بازی‌اش خیلی هم خسیسه مهمون میاد چای کهنه دم رو گرم می‌کنه میاره هرچی بهش میگن فایده نداره 

من اگه مثل این باشم حقمه عروس و پسر و شوهر و داماد هرچی خواستن بارم کنن نمیدونی چه بشریه من فقط نیست ...

ماورشوهرت دنباله بهونه میگبره با پسرش زندگی کنه دیگه از کار کردن راحت بشه

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای دعوا و غر زدن و حمالی و... همگی پول بذارید رو هم یه ماشین ظرفشویی بخرید!

عهد بوق که نیست سر این چیزا این همه داستان درست میکنید.

اون بنده خدا رو هم ببرید دکتر شاید مریضه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
امروز چرا همه مادرشوهرا رو رگبار گرفتن😂 خودتونم یه روزی مادر شوهر میشید

به این ع…. نی نمیشیم خودمون  

خودت ناراحت نمیشی بری مهمونی بیایی به کار بگیرنت صب تا شب؟؟؟ چی میگید شماها درد مادرشوهر و فتنه انداختناشو کشیدی؟؟؟ 

هی دعوا درست کنه بین زن و شوهرو کشیدی؟؟؟

خدایا دستمو بگیر….🖤
به جای دعوا و غر زدن و حمالی و... همگی پول بذارید رو هم یه ماشین ظرفشویی براش بخرید! عهد بوق که نیست ...

میخواستم بنویسم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

امروز چرا همه مادرشوهرا رو رگبار گرفتن😂 خودتونم یه روزی مادر شوهر میشید

مادرشوهر میشیم ولی ی مادرشوهر با شعور و فهمیده 

خداجونم دیگه خسته شدم از انتظار، ی نی نی سالم هم به من بده منم لایق مامان شدن بدون😔🙏🏻میشه برای مامان شدنم ی صلوات بفرستین ممنونم🙏🏻
خب دیگه زیاد میرید دیگه چاره نیس باس تحمل کنی

نه من کم میام و هر دفعه نهایت دو خیلی بمونیم سه روز چون بابام هم اینجا خونه داره اونجا هم میرم ولی دیگه مهمونی گفتن صاحب خونه ای گفتن خودش می‌ره بالای خونه میشینه میگه بشورین بپزین بدین بخورم یکسره بیکاره تا چیزی میگن بهش میگه کلی کار سر من ریخته نمی‌رسم خودتون انجام بدین 

عید اومدیم باز الان دوباره اومدیم چون اینجا باغ داریم شوهرم کار داره میگه بیاین شماهم

منم مادر شوهرم تنبل به این شدت نه اما تنبل جوونم هست۵۰سالشه همش زمین ولو میشه می‌خوابه حموم دیر می‌ره ظرف میشوره تمیز نه غذا میزاره هول هولکی اصلا خوب نیس دستپختش سر این وقت نزاشتن ،وکلی کارای دیگه منم خیلی کم میرم یه ساله فقط یه شب رفتم 

به جای دعوا و غر زدن و حمالی و... همگی پول بذارید رو هم یه ماشین ظرفشویی بخرید! عهد بوق که نیست سر ...

نه بابا از همه سالم تره بعدم فقط ظرف نیست اینا خونشون شهرستانه باغ و گاو گوسفند دارن و خیلی کار دارن زمین کشاورزی دارن هیچ کدومو انجام نمیده یکسر پدرشوهرم باید دنبال کسی باشه کاراشو انجام بدن پولی هم میگه ها ولی بازم ادا درمیارن و یک روز میان باز نمیان میخواست بره داماد بشه زنش یک غربت بازی راه انداخت 

منم مادر شوهرم تنبل به این شدت نه اما تنبل جوونم هست۵۰سالشه همش زمین ولو میشه می‌خوابه حموم دیر می‌ر ...

اینم جوونه پنجاه و خورده هست سالی یک بار فک کنم می‌ره حموم پدرشوهرم همیشه دعواش می‌کنه 😂

مامان بزرگای من که ۸۰ و خورده سال دارن میری خونشون از تمیزی برق میزنه یک بوی خوبی میدن کلی هم مریضی دارن مهمون میاد نمیزارن تکون بخوره حالا این خونش میری بین کثیفیا گم میشی خونه رو اینقدر اشغال برمیداره نمیتونی بشینی باز میگه من هرروز خونمو جارو میکنم گردگیری میکنم شما سرتون به کار خودتون باشه من زندگیم همیشه برق میزنه تمام کارامم سروقت میکنم😐😐😐😐

اینم جوونه پنجاه و خورده هست سالی یک بار فک کنم می‌ره حموم پدرشوهرم همیشه دعواش می‌کنه 😂 مامان بزر ...

ولش اون ۵۰ساله همینطور بوده تازه تغییر نمیکنه منم مامان بزرگم ۸۰سالشه بخدا خونش دسته گله خودش تمیز و مرتب کدبانو دستپخت بیست نمیدونم این به کی رفته

مادر شوهر منو گفتی. با این تفاوت که ما نزدیکیم. آشپزخونه کلا تعطیل با یکی دوسته همسایشون خیلی اوقات براش غذا میاره. یه موقع هم گشنگی فشار بیاره میاد خونه ما. بعدم میگه من رژیمم برا اون غذا نمیپزم دیگه منم تا حالا نپرسیدم چرا هر بار میاد خونه من رژیمشو میشکنه🤦‍♀️ بیچاره یه برادر شوهر مجرد دارم شبا گشنگی میکشه باز خوبه تو مغازه پیش شوهرمه ناهارشونو من میذارم

خب نکنید.. منم دو سال خونه مادرشوهرم همه کاری کردم.. البته خودش تنبل نیست.. سر یه دعوایی الان یک ساله دست به سیاه و سفید نمیزنم ... نکنید . بخدا هیچ اتفاقی نمیفته... پررو باشید