2777
2789
عنوان

مادرشوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 1960 بازدید | 63 پست

خانما ی سوال شما وقتی حامله بودید می‌رفتید خونه مادرشوهر ازتون انتظار کارکردن داشتن؟

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن حامله چرا باید برای یکی دیگه کار کنه

توقع بیجا😑🙄

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔
خانما ی سوال شما وقتی حامله بودید می‌رفتید خونه مادرشوهر ازتون انتظار کارکردن داشتن؟

با تموم نفرتی که سر مسائل دیگه ازشون دارم، ولی خداییش توقعی ازم ندارن.. البته منم نمیکنم😄

مادرشوهر من هر موقع منو میبینه شروع می‌کنه به آه و ناله کردن که والای کمرم وای پاهام مردم هیچکس هم نیس کارامو بکنه منم اگر جای اون بودم و ۹۰ کیلو وزن داشتم خب معلوم بود به پاهام و کمرم فشار میاد خودش هم جوونخ ۴۹ سالشه اونوقت هر روز می‌ره دختر خواهر شوهر رو نگه میداره لباساشون میسوزه اگه واقعا مریضه پس چرا فقط منو دیدنی مریض میشه کارای دخترش رو کردنی سالمه!

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

لوازم منزل و کادوی پردیس

اصفهان ارسال رایگان قییمتامون خیلی مناسب چون سود کارمون کم خودمونم میاریم درب خونتون تحویل میدیم

https://rubika.ir/pardisgalery

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
جاریم طفلک دو ماهه حامله هست اون جاری دیگم می‌گفت همین تازگی اینقدر ظرفای خونشون نشسته ک دیگه کابینت ...

براش ظرف یکبارمصرف بخرید🥴🥴

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
من زندگی میکنم باهاشون برادر شؤهرمم مجرده میگه پاشو غذا برام بیار میخوره جمع نمیکنه اصلا ظرفارو هم م ...

گلم هر کاری حدی داره، بهش بگو زیاد نمیتونم خم و راست بشم، خودت بی زحمت جمع کن 

امروز چرا همه مادرشوهرا رو رگبار گرفتن😂 خودتونم یه روزی مادر شوهر میشید

وای وای منم ازاین میترسم دوتاپسردارم دومی توراهه ازوقتی فهمیدم پسره بخداشب وروزبهش فکرمیکنم که قراره چیکارکنم حتی شده شب ازخواب بیدارمیشم بخاطراین موضوع

من اگه مثل این باشم حقمه عروس و پسر و شوهر و داماد هرچی خواستن بارم کنن نمیدونی چه بشریه من فقط نیست ...

سلام

دوماه فقط ازخونه بیرونش کنند تمومه

دخترا وپسراش راش ندند بره خونه خواهرو برادرش

میشینه تو‌تنهاییش به کاراش فکر میکنه و ازخودش خجالت میکشه

دیگه راهی نداره