2777
2789
عنوان

حذف نون و برنج و شیرینی

476 بازدید | 21 پست

بچه ها چطورین ..

از مضرات حذف نون و برنج خبر دارم میشه بگین کسی بوده ک اینجوری وزن کم کرده باشه 

در ضمن برای جبران نخوردن برنج ویتامین ب مصرف میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردم دیابت داری حذف نکن کم بخور همه چی با ویتامین B که جبران نمیشه حتما تو برنج و این چیزا مواد ...

خسته شدم وزنم رو 94 رفته بود ک با کم خوردن خیلی کم تو 15 روز کردمش 85 میخام کم کنم دیابت هم دارم قندم گاهی رو 400 میره و بخاطر عمل چشمم ک دوماه دیگست باید لاغر کنم تا قندم ثابت شه

خسته شدم وزنم رو 94 رفته بود ک با کم خوردن خیلی کم تو 15 روز کردمش 85 میخام کم کنم دیابت هم دارم قند ...

ای واییی من هنوز تو پیش دیابتم شما حتما به متخصص تغذیه مراجعه کن اینطوری خیالتون هم راحت تره🤦🏻‍♀️

افسارگسیخته 🦤
ای واییی من هنوز تو پیش دیابتم شما حتما به متخصص تغذیه مراجعه کن اینطوری خیالتون هم راحت تره🤦🏻‍♀️

رژیماشو نمیتونم رعایت کنم سرخود وقتی رژیم میگیرم تحملم بیشتره واسه گشنگی تازه 21 سالمه هنوز 

رژیماشو نمیتونم رعایت کنم سرخود وقتی رژیم میگیرم تحملم بیشتره واسه گشنگی تازه 21 سالمه هنوز 

خب این بده سرخود که نمیشه امیدوارم باعث نشه بدنتون آسیب ببینه خیلی مراقب باشین منم ۱۸ سالمه🤦🏻‍♀️

افسارگسیخته 🦤

۲۱ سالته قندت ۴۰۰ میشه؟

شما  نون سنگک مصرف کن، برنج کته بدون روغن  در وعده ۵ قاشق بخور میان وعده خیار بخور با کاهو ،کدوی ابپز با سینه ی مرغ وپیاز خیلی  خوبه

سبب زمینی ،ماکارونی ،نون سفید،قندهای مصنوعی کلا بزار کنار 

اینجوری هم وزن کم می کنی هم دیابتت کنترل میشه،

راستی صبحانه دوتا گردو اگه بخوری خیلی برای دیابت خوبه