2777
2789
عنوان

بایدامسال خدابهم نی نی سالم بده🥰

184 بازدید | 15 پست

۲۴سالمه درانتظارفرزندم تنبلی تخمدان دارم ان شاالله خدابهم ی نی نی سالم میده بایدبده ۱۱ساله ازدواج کردم همه دارودکترهم رفتم امسال دوباره شوق ودلم بازشده تلاش وسعی مجددبرای بارداری کنم.خدایاتوکل ب تو کمکم کن الله جان شکرت ی چیزی ته قلبم میگه خدابهت میده این هدیه روناامیدنباش پس میجنگم برای هدفم خداجانم🥰🤲یاالله جان ب امیدخودت توکل ب تو

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساله اقدامی ؟ 

چه زود عروسی کردی 

ایشالله که خدا دلتو شاد کنه یه نینی سالم و صالح و تپل مپل بهت بده 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
۲۴سالته ۱۱سال ازدواج کردی😯

اره گلم کوچیک بودعروس شدم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

منم دعا کنین 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
چندسالت بود ازدواج کردی؟ انشاالله دامنت سبز بشه من بعد ۵سال اقدام امسال اربعین کربلا فهمیدم باردارم

۱۳سالم بوده

چندساله اقدامی ؟  چه زود عروسی کردی  ایشالله که خدا دلتو شاد کنه یه نینی سالم و صالح و ت ...

۱۰ساله اقدانم اره زودبودبرام خیلی.الهی امین گلم🥰

انشالله عزیزم امیدت همیشه به خدا باشههه

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
انشالله عزیزم امیدت همیشه به خدا باشههه

فدات گلمی🥰🤲

عزیزم پیج فلورا تاجیک یه سر بزن برای تنبلی تخمدان رژیماش معجزه میکنه من خودم به چشم دیدم انشالله امس ...

چشم

انشا الله❤ولی سنت زیاد نیس میتونی بعدا اقدام کنی

نه هنوزدیره ب نظرم چون تنهام واقعانیازدارم ی نی نی کوچولو🥰