2777
2789

من چرا اینطوریم اصلا حس و حالم خوب نیست با بچهام دلم میخواد ب عقب برگردم و بچه نیارم خسته شدم.چرا لذت نمیبرم از بچه داشتن.چکارکنم ب خودمو بچهام خوش بگذره

روحت خستس

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

یه مسافرت برو یه هوایی به سرت بخوره 

دوم اینکه وقت خصوصی برای خودت داشته باش 

و سومی هم برای تربیت بچه هات نیت الهی داشته باش... 

قطعا حال میکنی با مامان بودنت

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
عزیزم  یه مسافرت برو یه هوایی به سرت بخوره  دوم اینکه وقت خصوصی برای خودت داشته باش  ...

همسرم اصلا وقت برای مسافرت نمیزاره از طرفی میترسم با بچها بدتر اذیت بشم 

کاش میشد برگردم ب ۴ ۵ سال قبل 😢

این احساسات عادیه منم گاهی وقتا میگم کاش میشد برگردم به قبل من خیلی عوض شدم یجوری که خودم‌ باورم نمیشه ظاهرم نه ها کلا شخصیتم احساساتم افکارم همه چی رنگ بزرگ شدن به خودش گرفت…

همسرم اصلا وقت برای مسافرت نمیزاره از طرفی میترسم با بچها بدتر اذیت بشم  

پس حتما وقت برای خودت توی شبانه روزت خالی کن 

میتونی از فرستادن بچه ها برای یکی دو ساعت خونه ی مامان بزرگشون یا خانه بازس شروع کنی 

یکی دو ساعت خلوت شو، ببین کجا هستی... کیا میتونی برای خودت و فکرت وقت بذاری 

چی کم داری که اذیتت میکنه 

چه چیزیو انجام نمیدی که اذیتی 

بعد قدم بذار توی اون مسیر 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
اره دلم میخواد برم یجا تنها زندگی کنم خیلی خسته ام احساس میکنم دیگه بچهامو دوس ندارم

درکت میکنم

اگر بتونی دو سه ساعتی بزاری پیش کسی بری یه جا تنها باشی حالت بهتر میشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
منم همش همین رو میگم کسی میتونه مادرنمونه باشه که همسر خوب و کمک حال داشته باشه نه مثل من که نه خا ...

من شوهرم حتی وقت نمیزاره مارو بیرون ببره از بس با بچها سروکله زدم کلافه شدم دلم میخواد برم یجا تنها زندگی کنم 

پس حتما وقت برای خودت توی شبانه روزت خالی کن  میتونی از فرستادن بچه ها برای یکی دو ساعت خونه ی ...

الان فقط دلم میخواد بچهام پیشم نباشنخودم تو خونه تنها باشم از اینک همش رو مغزمن از اینک همش پامو میچسبه خسته شدم حتی ب اینک خودمو بکشم فقط ازین وضع رها بشم فکر میکنم.ب شوهرم میگم نمیفهمه اصلا