2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که آبش ۲۵۰ بود از ۲۳ هفته پاره هم نشد الکی حرص خوردم الان تو ۴۰ هفته ام دردم ندارم باید ۵ شنبه بر ...

یعنی هی بیشتر شد؟ دکتر داروی خاصی بهت داد؟ من سونو سه هفته پیشم 192بود الان 31هفته ام 207شده 

برای من ۹ بود خیلی اذیت شدم  اصلا تصوری از زیاد بودن آب ندارم ولی کم بودنش خیلی اذیت بود

منم تا جایی ک شنیدم ب همه میگن کمه 

الان ماما بهم گفته استراحت کن رعایت کن ممکنه کیسه آبش پاره شه خیلی ترسیدم 

یعنی هی بیشتر شد؟ دکتر داروی خاصی بهت داد؟ من سونو سه هفته پیشم 192بود الان 31هفته ام 207شده 

آره اول ۲۰۰ بود بعد شد ۲۴۵

بعد الان هفته های آخر ۲۳۰

شیرینجات میخورم میفهمم بیشتر میشه با اینکه دیابت ندارم ولی جنین ادرار میکنه زیاد میکنه آبش وقتی شیرینجات میخورم

فقط بدیش اینه شکمم خیلی دیگه پوستش کش آورده و برق میزنه و همه میگن شکمت بزرگه

عزیزم علت اصلیش بالا بودن قند خونه باید رعایت کنی و زیاد شیرینی جات و میوه های شیرین نخوری. حتی اگه آزمایشاتت نرمال باشه بازم این قند پنهانه و اگه رعایت کنی هیچ مشکلی برات پیش نمیاد

عزیزم علت اصلیش بالا بودن قند خونه باید رعایت کنی و زیاد شیرینی جات و میوه های شیرین نخوری. حتی اگه ...

خیلی این سه هفته رعایت کردم داغون شدم واقعا هم تو بارداری با ضعف و ویار سخته اما بیشتر شد فقط

خیلی این سه هفته رعایت کردم داغون شدم واقعا هم تو بارداری با ضعف و ویار سخته اما بیشتر شد فقط

من متاسفانه به خیال نرمال بودن قندم رعایت نکردم و میزان آب به 30 سانت رسید و اجبارا سزارین اورژانسی شدم. بعدا یه دکتر دیگه بهم گفت علتش قند پنهان بوده و باید پرهیز میکردی. البته نگران نباش اتفاقی نمیافته و خیلی ها بدون مشکل بارداری شون تموم شده. فقط تا میتونی قندو مراعات کن و به حرف پزشکت گوش کن

سلام عزیزم ببخشید منم رفتم سونو گفتن آب دور بچه ۱۸ ولی نرماله اما من نگرانم نزدیک لب مرزه،شما مشکلی نداشت براتون؟

رستا ام ، میرزایی :) . . . منتظرم ، منتظر روزهای خوب که هر روز وجودشو حس میکنم ♡
سلام عزیزم ببخشید منم رفتم سونو گفتن آب دور بچه ۱۸ ولی نرماله اما من نگرانم نزدیک لب مرزه،شما مشکلی ...

من سونو 28هفته 19بود 31هفته باز سونو دادم 20شد 

تا الان متفورمین هم بهم داده اما نمیتونم بخورم فقط چندتا خوردم چون ضعف شدید بهم میده 

اخر این هفته سونو دارم ببینم چی میشه 

اما ب خاطر اب دور جنین ی دور استراحت بهم دادن 

باز چند روز پیش دردام شروع شد نمیدونم ربطی ب آب دورش داشت یا ن کلی دارو بهم دادن و کلا استراحتی تر شدم