نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3680 عنوان تاحالا شده یه پسر از دید بقیه زشت باشه ولی شما خوشگل ببینیدش 235 بازدید | 12 پست وضعیت من همینهاون اوایل اشنایی عکس پارتنرمو به دوستم نشون دادم گفت این چیههه توروخدا ولش کن لیاقتت خیلی بیشتره و خلاصه کلی کوبوندش😂الان با خودم میگم نکنه پارتنرم خیلی داغونه و من خنگم؟🥲😂 نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻 1405/03/12 | 06:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mia234 عضویت: 1405/01/01 تعداد پست: 107 طرف اگه خوشگل باشه به چشم همه خوشگلهولی بعضی چیزا سلیقه ایهمثلا یکی چاق دوست داره یکی لاغریکی موی کوتاه روی پارنترش دوست داره یکی بلندیکی قد بلند دوست داره یکی متوسطیکی سفید دوست داره یکی سیاه
نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3680 طرف اگه خوشگل باشه به چشم همه خوشگلهولی بعضی چیزا سلیقه ایهمثلا یکی چاق دوست داره یکی لاغریکی موی کو ... مثلا چطوری باشه میگین طرف زشته؟میگم شاید واقعا زشته ولی من متوجهش نیستم نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻
aaaabbas عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 184 صبح بخیر شما باید خوشت بیاداز نظر شما باید خوشگل باشه وگرنه حرف زیاد میزننموفق باشی اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔
doctor_f عضویت: 1404/11/14 تعداد پست: 60 بحث خوشگلی با به دل نشستن متفاوته ما گم شدگانیم که اندر خم دنیا تنها هنر ماست که مجنون حسینیم.🫀
نترکون_ناموسا مدیر استارتر عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 3680 صبح بخیر شما باید خوشت بیاداز نظر شما باید خوشگل باشه وگرنه حرف زیاد میزننموفق باشی مثلا چطوری باشه میگین طرف زشته؟میگم شاید واقعا زشته ولی من متوجهش نیستم نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻
farshid07 عضویت: 1404/09/26 تعداد پست: 2006 عشق عینک سبزی است که با آن انسان کاه را یونجه میبیند.(مارک تواین) ya-zahra
reihanebanoo عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 2576 آره شده. من به شخصه بیشتر جذب شخصیت آدما میشم تا چهره شون
aaaabbas عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 184 مثلا چطوری باشه میگین طرف زشته؟میگم شاید واقعا زشته ولی من متوجهش نیستم اخه تعریف چهره رفتار هرکس متفاوت با دیگریهمثال شما لاغر دوست دارینفره دیگه دیگه تو پراز نظر هر کدوم هم انتخاب خودش خوبهاگه به دلت نشسته حله دیگه شاید شما اخلاق هاشو دوست داری رفتاذشوتوجه هشوو.....دیگران فقط ظاهر شو میبیننموفق باشی اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔
aaaabbas عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 184 علف باید به دهن بزی شیرین بیاد دقیقا 👌👌👌 اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔
aaaabbas عضویت: 1405/02/19 تعداد پست: 184 مثلا چطوری باشه میگین طرف زشته؟میگم شاید واقعا زشته ولی من متوجهش نیستم متاسفانه پستم نمیاد بالامن جواب شمارو دادماگه تایید نشد دوباره میزنم اگر هوای عشق تو تا ابد نیفتد از سرم چه کنم😞💔