2777
2789
عنوان

لحظه عقدتونو یادتونه؟ 👰🏻‍♀️🥹💓

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست
اخییی خوشبخت باشی عزیزم🥲🤍 همسرتون چی اون گریه نکرد؟😬

ممنون قشنگم بهترینها رو واست ارزومندم🌹🌹

اونم چشماش پر اشک شده بود 

بنده خدا مادرشوهرم ک هلاک بود اون کلا اشکش دم مشکشه ،اینقدر همراه من گریه کرد داییم بلند بهش گفت خانم فلانی اگر راضی نیستی تا خطبه کنسل کنیم مجلس رفت رو هوا دیگه گریه ها بند اومد

عشق ماندگارمی🖇️♥️⁦(⁠●⁠♡⁠∀⁠♡⁠)⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا استرس نداشتم و انقد ذوووق داشتم ک همش میگفتم کی خطبه میخونه 😁

با شوهرم دستامونو گرفته بودیم محکم بعد شوهرم میگف دیدی اخر بهم رسیدیم منم نیشمممم باااااز مامانم چش غره میرف نیشتو ببند کم مونده بود تو محضر از ذوق جیغغغ بزنمممم یه بله بلندییی گفتمممم خودمم دست زدم 😂😂😂😂😂😂😂😂

عروسیم ک از ساعت ۶ غروب وسط بودم تا ۳ صب یه ثانیه هم نشستم فق موقع شام نیم ساعت نشستم با همه میرقصیدم و کِل میکشیدم و دست میزدم(البته تو خانواده همسرم رسمه عروس اصلا نشینه و تو خانواده ما رسمه ک عروس یکساعت بیشتر نرقصه ) من طبق رسم همسرم همش وسط بودم 😂😂😂😂😂

منم🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ بلند شو یچی بپز باهم بخوریم💓

من تنبلیم میاد خودت بلند شو بپز بده بخورم 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍