2777
2789

خیلی سخته 

خدا داغ جوون ب دل هیچ مادر پدری نذاره

باور نمیکنم و نمیتونم گریه کنم واقعا سنگینه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه...

پسر عموم ده سال پیش فوت شد مامانش هنوز مثل روز اول گریه میکنه😓 

پسر خاله شوهرم دوسال پیش فوت شد مامانش خیلی داغون شده

داغ بچه سرد نمیشه انشالله خدا بهتون صبر بده 💔

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خیلی اطرافم بود... پسر عموم... پسر همسایه... پسر دایی ب لطف خدا آروم شدن

خداروشکر

خدا ب دل مادر منم صبر بده 

خیلی سخته

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

دوست مامانم برادر جوونش رو از دست داد یهو انگاری به مادرش شوک وارد شد کمردرد پارکینسون همه بیماری ها یهو سراغش اومدند آخرین سری که عید امسال رفتیم خونشون بنده خدا به زور از جاش پا میشد

سلام خدا صبر بده به چه علت فوت شدن؟

ایست قلبی

عمه من پسر۱۸سالشو سه سال پیش از دست داده.اگه خدایی نکرده جایی جوون از دست داده باشن حتما میره که به اون خانواده دلداری بده.میگه چون دردمون یکیه حرف همو می‌فهمیم.خدا صبر بده