2777
2789

مثلا شوهرم عروسی مردونه دعوته تا ساعت ۳شب باید اونجا باشه هر چند کم هم باید ع.ر ق بخوره 

ولی من اصلاااااا دوست ندارم بجوری میشم 

یا مثلا شوهرم هر چند کم تو هفته ولی نمیخوام با دوستاش بره بیرون 

میشه به منم یاد بدید چجوری اینقدر منطقی هستید ؟ 

من نمیتونم با اینا کنار بیام 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

مگه کسی که با اینا کنار بیاد منطقیه؟! 

حد و مرزهای هر زندگی مشترکی مشخصه. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نتونستم بعد 5 سال بهش بفهمونم ک رفیق ب دردت نمیخوره تااینکه چندماه پیش ضربه ی بدی از یکیشون خورد ...

کاش اینجوری شه واسه منم …

منم نمیتونم والا

شوهرم زمان مجردیش همه غلطاشو کرده.مشروبشو خورده.رفیق بازی کرده.سفر مجردی رفته. از وقتی با هم ازدواج کردیم دیگه هیچ کار خطایی نکرد وگرنه اصلا نمیتونستم با این کارا کنار بیام

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این رو بدون هر زن و مردی یک تایمی رو باید برای خودش باشه

این نیست که مرد و زن بعد از ازدواج انحصار یک نفر باشن 

در مورد مشروب هم خب نظری ندارم چون خودم تو این مورده پایه همسرم هستم

ولی خب یکی خط قرمزش هست و به نظرم تو این مورد اگر حساس هستید باهاش درمیون بذارید

عرق حرامه و خیلی از بی دین و ایمون ها هم لب نمیزنن. به هیچ وجه کنار نمیام  عرق رو ۷ نسل ...

منم بدم میاد نمیخوام حتی مست از کنارم رد شه 

شوهرت باید منطقی باشه... اونوقت خیال توهم راحت میشه. 

بعد هر هفته با دوستاش بیرون بره خیلی رومخه... با منطق هم جور درنمیاد. 

عرق خوردنش تو عروسی ای نزدیک ممکنه مسکلی نداشته باشه... 

ولی تا سه شب تو عروسی باشه ک تو نباشی منطقی نیست. 

گلم تو ذات مرداس کلا از خیلی گذشته ها مردا میرفتن بیرون و شکار روحیه جنگجو داشتن الانم چ اشکالی داره با دوستاش مثلا بره بیرون همیشه ک نمیشه ب خودت ببندیش اگه نزاری دزدکی میره اونموقع بدتر ناراحت میشی

عزیزم شما بایذ قبل ازدواج با این مسایل کنار میامدید و تفاهم می کردید الان دیگه دیر شده شوهر رفیق باز عوض نمیشه هیچوقت تنها توصیه ای که بهت میتونم بکنم مستقل شو ازنظر مالی با دوستات برو بیرون و یا تور تفریحی خودتو به پای شوهرن نسوزون بزار عرق بخوره اونه که اسیب می بینه بچه که نیست خودش باید بفهمه

😎💚🐬