هر وقت میرم خونه بابام اونا هم اونجان، بچش اصلا ادب نداره، همش منو میزنه و اب دهنشو میریزه روم مامانشم یا میخنده یا نهایتش میکنه نکن محمدرضا، اگه هم بهش نهیب بزنم ناراحت میشه زن داداشم، پسر داداشم هرچیم میخام با زبون خوش حرف یزنم تو گوشش نمیره! شما بودین واکنشتون چی بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا وقتی میبینی تف میکنه یا میزنه و مامانش میخنده بگو فلانی بجای اینکه بخندی یه فکری به حال بچه ت کن دو روز دیگه این کارا رو جلو غریبه انجام بده بجا خنده گریه میکنی
این بچه ها همه جا هستن 😂منم پسر داداشم خیلی شلوغ میکرد با توپ بهم میزد بهش گفتم دفعه دیگه اینجا نیاین سرش داد زدم اخه درس داشتم . بعد زن داداشم ناراحت شد الان ۳ ساله با هم حرف نمیزنیم حالا خود زن داداش رو بگو بچه خواهرم تا حد مرگ زد ولی خواهرم چیزی نگفت 😏
این بچه معلومه که چند وقت دیگه بچه تو به دنیا اومد میاد اذیتش میکنه و چون مامانش ناراحت میشه بچه ات را باید بدی دستش تا هر بلایی خواست سرش بیاره .... چون بچه هست مجاز نیست تو را اذیت کنه بهش بگو حق نداری بهم نزدیک بشی و اگر اومدی طرفم دست و پات را می بندم ... بچه اونا برای اونا عزیزه نه برای بقیه کسی هم از آزار و اذیت بقیه بچه ها خوشش نمیاد .... در ضمن اگر ناراحت میشدند بچه شون را جمع می کردند که انقدر بی تربیت نباشه ....
من اصلا رو نمیدم داداش باشه که باشه به درک که قطع رابطه کنه یا بدش بیاد خودم و شخصیتم مهم منم از این زنداداش ها دارم تو خونه خودم بی ادبی میکردند و شیطنت همیشه هم مادرشون میگفت خونه عمه است راحت باشید قشنگ گفتم به مادرشون اگه نمیتونی کنترلشون کنی خونه من نیا دیگه بدش اومد نیومد راحت شدم شما هم صبر کن هر وقت اونا اونجا نبودند برو یا اصلا محل نذار با داداشت هم صحبت کن اگه زنداداشت متوجه نیست.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
متاسفانه چون بچه داداشه نمیشه چیزی گفت ولی اگه برعکس بود داداش ملاحظه خواهرشو نمیکرد یبار دختر من شیطونی کرد داداشم دخترمو زد از شدت ناراحتی خون دماغ شدم ولی نتونستم چیزی بگم