2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این زن داداش

1710 بازدید | 54 پست

هر وقت میرم خونه بابام اونا هم اونجان، بچش اصلا ادب نداره، همش منو میزنه و اب دهنشو میریزه روم مامانشم یا میخنده یا نهایتش میکنه نکن محمدرضا، اگه هم بهش نهیب بزنم ناراحت میشه زن داداشم، پسر داداشم هرچیم میخام با زبون خوش حرف یزنم تو گوشش نمیره! شما بودین واکنشتون چی بود

با مادرتون اول هماهنگ کنید زمانی که اونا نیستن برین خونه مادرتون

من یه زن منتظرم ،منتظری نی نی کوچولوی که خدا بهم بده ،دوس دارم اولین باری که صدای قلبش و می‌شنوم و تجربه کنم بوی خوب نوزادمو زیر بینیم حس کنم دستاشو و بگیرم و راه رفتن و بهش یاد بدم بهترین ها رو باهاش رقم بزنم ،یک سال منتظرتیم من و بابایی ،دوس داریم خیلی چیزا رو در کنار تو تجربه کنیم ،میشه بیایی و من و بابایی رو از انتظار نجات بدی انتظار برای تو خیلی سخته وقتی با تمام وجود خواهان وجودتیم ،خواهش میکنم بیا من آدم عجولیم ،صبور نیستم تا الان هم خیلی انتظارت و کشیدم منتظرتم بیا 🥺🥺🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هست تحمل کن یذره.خون خودتونه .کاری کنه بچه کشیده میشه سمت خانواده مادرش اذتون فاصله میگیره

منم باردارم روزهای اخر، چن وقته پیش بی هوا زد تو شکمم، گوششو کشیدم مامانش ناراحت شد، اصلا فکر تربیت بچش نیس

متاسفانه چون بچه داداشه نمیشه چیزی گفت ولی اگه برعکس بود داداش ملاحظه خواهرشو نمیکرد یبار دختر من شیطونی کرد داداشم دخترمو زد از شدت ناراحتی خون دماغ شدم ولی نتونستم چیزی بگم

منم باردارم روزهای اخر، چن وقته پیش بی هوا زد تو شکمم، گوششو کشیدم مامانش ناراحت شد، اصلا فکر تربیت ...

عوض بشونیس عزیزم متاسفانه اون بچه با اون تربیت می‌ره جلو.به برادرت بگو هم مامانت هم خودت به برادرت بگین 

ما هم بچهدفامیل بی تربیت داشتیم، دست بزن هم داشت، مامانش هم مدام در حال ناراحت شدن بود

من فقط هر بار که مباد سمتم برای زرن یا حرف بد، دستشو محکم میگیرم میبرم میذارمش پیش باباش یا مامانش میگم بشین همین جا

فعلا که جواب داده خداروشکر

اونام متوجه شدن بچه‌شون میخواد بیاد سمت من معمولا جلوشو میگیرن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بزن تو گوشِش جلو مامانش ک دیگ نخنده 

مامانه جرش میده 😅

خانم‌هستم 👩🏼کاربر آقا نیستم 🧑🏻‍🦱 قبلا این اکانت رو زدم ک برای کسب و کار همسرم تو سایت تبلیغات کنم پس لطفا جایی منو دیدی با کاربر آقا اشتباه نگیر 🌹سوالاتی ک میتونه خون ی نی نی سایتی رو ب جوش بیاره : سزارین یا طبیعی؟ حجاب یا بی حجابی؟ قلیون میکشید یا ن؟ لیزر رولی یا شاتی؟ لیزر بیکینی آری یا خیر؟ غسل آری یا خیر ؟ مای بی بی یا کهنه؟ بقیه اش رو تو بگو یادم نیس 😁 چقدر آدم میتونه عقب مونده باشه تو ی چنین سایتی از عالم و آدم اسکرین‌ جمع کنه 🤦🏼‍♀️ استارتر عزیز شعور داشته باش و کامل جریان رو توضیح بده ما بیکار نیستیم ک مارو ب تاپیک قبل ارجاع میدی🙋🏼‍♀️ دوست عزیزی ک میری تاپیک های ملت رو میگردی آتو بگیری ینی خاااااااععععک عالم بدبخت💩 با نمک غلط املایی نگیر دوست دارم اشتباه بنویسم اصلا ب تو چ😒 کاربر آقا نیستم خانم هستم اسمم فاطمه اس با تشکر 🌹

به مامانش بگو عوض ناراحت شدن وقت بدار واسه تربیت بچت.فردا دودش تو چشم خودت میره با این وضع تربیت

برادرزاده من خیلی گریه میکرد میگفتم خدایا مگه بچه اینقدر گریه میکنه اخه دلم مبخواست بزنم تو دهنش.بچه خودم بدنیا اومد ۳ سال تمام شب و روز فقط گریه میکرد.کامل روانی شدم

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝

وای ب جای تو عصاب من خورد شد من اصلا نمیتونم این مسائل تحمل کنم اصلا و مطمینم واکنش بدی نشون میدم فقط اینکه شوهرتون رفتار این بچه رو میبینه چیزی بهش نمیکه؟ 

این کاربری دست دونفر است