2777
2789
عنوان

تپش قلب شدید

556 بازدید | 32 پست

سلام شبا میترسم بخوابم چون یه دفعه تو خواب تپش قلب شدید و لرزش بدن میگیرم😭

چیکار کنم؟

دکتر هم رفتم نوار قلب و اکو هم دادم فقط یکم افتادگی مختصر میترال دارم

از بی خوابی کلافه ام خیلی خوابم میاد ولی تا چشمام‌گرم میشه حالم یه جوری میشه

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

دکتر دارو بهت داده برای تپش قلب ؟

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دکتر دارو بهت داده برای تپش قلب ؟

آره پرانول ۲۰ داده فقط

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرانول داده

وای منم الان نزدیکه دوماه اینجوری ام😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

همون به موقع بخور آرامبخشه به هیچی فکر نکن استرسم نداشته باش 

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
پرانول داده

من داشتم خوردم خوب شدم گاهی وقتا دارم قرص میخورم خوب میشم

عاشق سریال های کره ای هستم😍عاشق موزیک 🥰عاشق لباس😍عاشق ارایش کردن🥰عاشق آشپزی کردن🥰عاشق کارهای هنری 😍عاشق امام رضا🥺

رفلاکس معده نداری؟ من بعد از دو ماه تپش قلب ،که بیشتر زمان خواب بود متوجه شدم از معدمه

💜                                                                                                                                                                                                                                           
همون به موقع بخور آرامبخشه به هیچی فکر نکن استرسم نداشته باش 

گفته شب قبل از خواب بخور ولی انگار فایده نداره

رفلاکس معده نداری؟ من بعد از دو ماه تپش قلب ،که بیشتر زمان خواب بود متوجه شدم از معدمه

چرا اتفاقا خیلی زیاد دارم

چرا اتفاقا خیلی زیاد دارم

خب عزیزم رفلاکستو درمان کن ،دارو مصرف کن ببین تپش قلبت بهتر نمیشه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اگه از دکترت مطمئنی باز پیشه خودش برو اگر نه یکی دو جای دیگه برو ببین بقیم تشخیصشون همینه و همین دا ...

بله دکترم خوبه،ولی خودمم تصمیم دارم یه دکتر دیگه هم برم بدای اطمینان