2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نشنیدم تا حالا من اپتامیل و ببلاک استفاده میکنم اما بچم نفخ داره و شبا خیلی اذیته از ساعت سه تا ش ...

شربت گریپ میکسچر ایرانیش من استفاده کردم برا پسرم خیلی خیلی راضی بودم با اینکه پسرم رفلاکس پنهان شدید داشت

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻
دکتر شربت گریپ میکچر براش تجویز نکرد؟

نه اسم شربتی که دکتر داد کولیف بود فک کنم دقیق اسمشو نکاه نکردم رفتم داروخونه گفتم گریپ میکچر میخوام یه شربت گیاهی با عصاره شوید داد 

نه اسم شربتی که دکتر داد کولیف بود فک کنم دقیق اسمشو نکاه نکردم رفتم داروخونه گفتم گریپ میکچر میخوام ...

اسمش کامی کالم اینی که دکتر داروخونه به جای گریپ میکچر داد دیشب واسه اولین بار بهش دادم امروز همش خواب بود 

من نشنیدم تا حالا من اپتامیل و ببلاک استفاده میکنم اما بچم نفخ داره و شبا خیلی اذیته از ساعت سه تا ش ...

من پسرم ۴۵ رورشه تا الان ببلاک میدادم خوب بود فقط بعضی موقع بالا می‌آورد وزن گیری هم خوب بود گفتم بزار خارجی امتحان کنم الان اینو میدم بالا نمیاره ولی میترسم وزنگیری نداشته باشه نمیدونم ادامه بدم یا نه