2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ازت متنفرم ازت خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 81 پست
ربطی به مشروب خورون و گفتن شما نداره فکر کنم همسرتون از اینکه اول خانوادت بهش جواب منفی دادن بعد دو ...

اصلا ب مشروب ربطی نداشت قبلش ک بلغ بودیم بهم گفت افسرده روانی باید تیمارستان بستری شی 

چون میدونس قبلا افسردگی داشتم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اینی تو دعوا گفت ظهر ک میرفتیم نو ماشین بهم گفت افسرده روانی باید بری تيمارستان  چون میدونه تو ...

اسی کلا قضیه پول و کمک های مالیت رو بذاریم کنار 

رفتارت تو خونه چطوره ؟ آیا زیاد غر میزنی؟ 

بحث با احمق ممنوع 🤚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب قول فامیلای خودش هرکی ی زن مثل من داشت چ غمی داشت منو گرفت با خودم خونه و ماشین و جهاز اوردم حانله ...

نه گلم من نگفتم تو کم گذاشتی 

من میگم می بینی اخلاقش اینه زیاد بهش گیر نده یا با زبون خوش و مهربونی بهش بگو

من که شمارو از نزدیک ندیدم قضاوت کنم فقط نظرمو گفتم چون اکثر مردا این اخلاقارو دارن زیاد بهشون گیر بدی قاطی میکنن

دیگه همه چی به تموم بودی همه چی آوردی خونش،اونم نباید از خودش در بره

اسی کلا قضیه پول و کمک های مالیت رو بذاریم کنار  رفتارت تو خونه چطوره ؟ آیا زیاد غر میزنی؟&nbs ...

نه اصلا اتفاقا ی مدت غر نمیزدم میگف چرا عوض شدی غر بزن من خوشم میاد غر غر میکنی عین بیشتر آدما ۸۰ درصد روزا خوبم خب ی بچه ۲ ساله دارم بعضی وقتا اعصابم خورد میشه و خسته میشم غد میزنم ولی ن اونجوری ک کسیو آزار بده

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
نه اصلا اتفاقا ی مدت غر نمیزدم میگف چرا عوض شدی غر بزن من خوشم میاد غر غر میکنی عین بیشتر آدما ۸۰ در ...

الان چون بچه داری که بحث جدایی و این حرفا کلا کنسله بنابراین باید سعی کنی اوضاع رو روبراه کنی 

اول اینکه یه چند روزی تحویلش نگیر تا حساب کار دستش بیاد متوجه بشه باید چطور رفتار کنه باهات 

بعدش کلا خودتم شل بگیر مثلا امروز تو ماشین که گفت من نمیگیرم حرف درمياد میگفتی اشکال نداره بگیر بگو من گرفتم اگه هرکی چیزی گفت (توی مباحثی که مربوط به خانواده و شوهرت هست سعی کن خیلی ریز طرف شوهرت رو بگیری) 

دوم اینکه قضیه مشروب رو برگردون به همون حالت قبل اگه مقاومت کرد به خواهرت بگو من دلم نمیخواد فلانی مرتب مشروب بخوره یجور شوهرت و متوجه کن که پایه ش نشه از این به بعد (همراه نداشته باشه بیخیال میشه) 

توصیه سوم اینکه حرفای امروزش نه فراموش میشه نه میتونی درستش کنی بنابراین تنها راهت اینه بیخیال بشی و ازش دوباره سوال نکن که چرا اونو گفتی چون آغازگر یه دعوای دیگه میشه و تحت هیچ شرایطی اسم طلاق رو نیارید دیگه چون قبحش بشکنه کم کم عادی میشه براتون یه روز چشمتو وا میکنی میبینی بخاطر بحث الکی خرید و این چیزا خدای نکرده خونه زندگیت از هم پاشیده. 

بحث با احمق ممنوع 🤚