2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ازت متنفرم ازت خوشم نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصالا اجاره نداشت تو خونه بخوره فقط عروسی ها اجاره داشت بخوره چند سری اورد با شوهر ابجیم خوردن گفتم ...

اره عزیزم خوب کردی

بعدشم برخورد کن نگو حالا شونر ابجیمه اشکال نداره اگه اونم اورد یا اومد خونتون خواست بگو من خوشم نمیاد رفتی خونت تنها بخور

شوهر من زیاد نمیخوره سالی یکی دو بار اونم مجالس فقط میخورد تازگیا پرو شده

ببین کاری ندارم ک میگن گناهو ایناس ولی عواقب بدی داره ک دیدی خودت امشب نکن خواهر جان زندگیت خراب نکن از راه ب در شد سعی کن درس کنی نشد ولش کن برو 

خب اسی اخلاق شوهرتو خودت میشناسی دیگه میتونی بفهمی از حرصش گفته یا از ته دلش. اگه از دلش گفته باشه ...

ب قول فامیلای خودش هرکی ی زن مثل من داشت چ غمی داشت منو گرفت با خودم خونه و ماشین و جهاز اوردم حانله شدم سیسمونی اوردم پول کم اورد طلا دادم هرچی داشتم همیشه خونش تمیز غذاش حاضر چایی حاضر میوه شسته شده خورد شده جلوش بچش تمیز ای بابا چی میگی هرچی دوست و رفیق داشتم گذاشتم کنار هرچی گفتن گفتم چشم پول نداشت عروسی نگرفتم 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
باهم مشکلی دارید ؟از حرف زدن شوهرت انگار که دنبال بهونس

نه وفتی خوبیم خیلی خوبه ولی امروز فقط بهم گیر میداد

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
اصالا اجاره نداشت تو خونه بخوره فقط عروسی ها اجاره داشت بخوره چند سری اورد با شوهر ابجیم خوردن گفتم ...

ربطی به مشروب خورون و گفتن شما نداره

فکر کنم همسرتون از اینکه اول خانوادت بهش جواب منفی دادن بعد دوباره اوکی شدن بهش برخورده 

عزیزم تو دعوا هرکی یه چیزی میگه دیگه کنتور که نمیندازه مطمئن باش از ته دلش نگفته فقط احتمالا میدونست ...

اینی تو دعوا گفت ظهر ک میرفتیم نو ماشین بهم گفت افسرده روانی باید بری تيمارستان 

چون میدونه تو نوجوانی افسردگی داشتم و مدتی بخش اعصاب بستری بورن ولی سالهاس خوب شدم 

نمیگردم ولی خب بعضی وقتا میرم تو کوچه پیششون و اصلا نمیتونم بمونم بوی گربه مرده میده دهنشون

فقط ی چیزی میگم امیدوارم قبول کنی یا فکر کنی 

شما اگر فکر میکنی ک خودشون تابود میکنن یا گناهه و انجامش نمیدی با خوبی باید سعی کنی کسی ک اون کارو میکنه و زندگیشو نابود میکنه رو نجات بدی 

ی حرفی بود خیلی قشنگ بود میگفتن که فکر کنید امام زمان تو اون موقعیت هست چیکار میکنه شمام همونکارو بکنید تا خدا ازتون راضی باشه همین 

استاتر جان درکتون می کنم نیکی که از حدبگذرد نادان گمان بد کند.بعضی جاها بعضی ادما اونقدرر خوبندکه که ...

بخدا انقدر همه چیزیو ساده ب دست آورد ک دیگه قدر نمیدونه