2777
2789

پسرم 15 روزشه بالا میاره بعد شیرزیاد نیست مقدارش جهشی هم نیست بعد خر بار شیر دهی هم نیست روزی 2بار یا3بار سکسکه هم میکنه در روز یه بار یا دوبار امروز یه بار هم خواب بودانگار یه چیز پرید گلوش دوباره قورت داد .... یه مقدارم بیقراره .... حالا میخوام بدونم رفلاکس داره یانه اگه داره پنهان هست یا نه ؟ از کی شروع میشه رفلاکس تا کی ادامه داره ؟ بچه های شما چطور بودن و کی خوب شدن ؟ با سونو معلوم میشه یا نه ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم رفلاکسی بود شدید

دوبار سونو شد

هزار بار بردمش دکتر

تا یک‌فوق تخصص گوارش اطفال گفت باید راینیتیدین خارجی‌بدی

حرفه ده سال پیشه

خلاصه به زحمت پیدا کردم

دو‌قاشق خورد رفلاکس تمام شد که تمام شد

عزیزم یک تشکهای مخصوص رفلاکس وجود داره، حالت زاویه دار نسبت به زمین قرار داره، از اونها بگیر.

اصلا به درد نمیخوره من خریدم پولمو هدر دادم فقط

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بچه منم رفلاکسی بود شدید دوبار سونو شد هزار بار بردمش دکتر تا یک‌فوق تخصص گوارش اطفال گفت باید را ...

تو سونو تشخیص دادند ...؟ رفلاکسش شدید بود پنهان بود یا نه ؟ چند ماهش بود پسرت کی شروع و کی تموم شد