یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ولش کن بابا واسه خودت زندگی کن، مغزش پریود بوده لابد
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
چند ماهه ک نسبت ب مسایل زناشویی سرد شده دیگه خستم امشب جای خابمو جدا کردم هر چند میدونم اشتباهه ولی میخوام چند روز اصلا باهاش قهر باشم تو این 6 سال هنوز ی روز کامل قهر نبودیم این دفعه دیگه دلم بدجوری شکست
چند ماهه ک نسبت ب مسایل زناشویی سرد شده دیگه خستم امشب جای خابمو جدا کردم هر چند میدونم اشتباهه ولی ...
حق داری گلم، ولی جا خابتو عوض نکن، هی بدتر میشه
منم بدجور دلم ازش شکسته
اصلا نباید برا مردا دل سوزوند
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی