2777
2789
عنوان

واقعا میونه همه زنوشوهرا اوکیه

346 بازدید | 40 پست

شوهرم تو بحران 30 ستلگی ی کم  نسبت بهم سردشده اونوقت وقتی ازش  دلیل میخوام میگه 

اخلاقات باعثه 

میگه هیچ زنی اخلاقی ک تو داری رو نداره 

بچه ها بخدا قسم جز درک کردنش کار دیگه ایی نکردم

حالاواقعا هیچکدومتون باشوهراتون مشکل ندارید؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن بابا واسه خودت زندگی کن، مغزش پریود بوده لابد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

چند ماهه ک نسبت ب مسایل زناشویی سرد شده دیگه خستم امشب جای خابمو جدا کردم هر چند میدونم اشتباهه ولی میخوام چند روز اصلا باهاش قهر باشم تو این 6 سال هنوز ی روز کامل قهر نبودیم این دفعه دیگه دلم بدجوری شکست

چند ماهه ک نسبت ب مسایل زناشویی سرد شده دیگه خستم امشب جای خابمو جدا کردم هر چند میدونم اشتباهه ولی ...

حق داری گلم، ولی جا خابتو عوض نکن، هی بدتر میشه

منم بدجور دلم ازش شکسته 

اصلا نباید برا مردا دل سوزوند

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ماهم امروز باهم دعوا کردیم. بهم گفت تو مانع پیشرفت من توی زندگی و کاری. خلاصه که تا الان باهاش قهرم. ...

شوهر من فقط میگه کاری ب کارم نداشته باش من اومدم خونهشام بخورم سریالمو ببینم بخوابم هر وقتم مندوست داشنم رابطهداشته باشیم