2777
2789
عنوان

واقعا میونه همه زنوشوهرا اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من فقط میگه کاری ب کارم نداشته باش من اومدم خونهشام بخورم سریالمو ببینم بخوابم هر وقتم مندوست د ...

اره دقیقا شوهر منم کم مونده برسه خونه منوی غذا و تشت اب گرم بزارم جلوش

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بخدا ک توقعشونو بردیم بالا دیگه تبذیل ب وظیفه سده

دقیقا. خیلی هواشو داشتم. ولی چون هنوز خونه نداریم مستاجریم انگار من مقصرم. 

در ضمن از نظر رابطه هم قبل از بچه شوهر منم خیلی سرررد و بد بود. تجربه الانم میگه کاش هیچوقت تو این مورد ضعف نشون نمیدادم. چون هر وقت دلیلشو میپرسیدم میگفت اخلاق بد منه. که باعث دلخوری جدید میشد. بهت نصیحت میکنم جاتو عوض نکن و به رو خودت نیار. سخته ولیییییی تحمل کن

اره میدونم راجب این بحران سن اطلاعات دارم ولی نمیتثنم قانع بشم

رو خودت بیشتر کار کن..گیر الکی بهش نده بدتر میشه-اوضاع صبوری کن فعلا بزار چندسال بگذره درست میشه

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
شوهر من فقط میگه کاری ب کارم نداشته باش من اومدم خونهشام بخورم سریالمو ببینم بخوابم هر وقتم مندوست د ...

دقیقا انگار داری شوهره چند سال پیش منو میگی.ولی الان سنش بالا رفته خیلی بهتر شده. 

رو خودت بیشتر کار کن..گیر الکی بهش نده بدتر میشه-اوضاع صبوری کن فعلا بزار چندسال بگذره درست میشه

نمیتونم واقعا هزار بار تلاش کردم باور کن چنان تو لاک خودش میره ک انگار من وجود ندارم

نمیتونم واقعا هزار بار تلاش کردم باور کن چنان تو لاک خودش میره ک انگار من وجود ندارم

اینجوری خودت بیشتر اذیت میشیا

بخوای نخوای همسرت کار خودشو میکنه پس به فکر خودت باش بیشتر

بالاخره از لاکش درمیاد

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
امیداوارم شوهر منخوب بشه ب زودی ـ شماچجوری با همسرتون برخورد کردید؟ 

قهر گریه دعوا شکایت!!!!خودمو کوچیک میکردم میگفت تو همش به فکر اون چیزایی. زندگی همش همینا نیست. حالا هفته ای یبارم نبودا😁

تا دیگه خدا خاس حامله شدم. از بعده زایمان یدفعه خوب شد. 

اره دقیقا شوهر منم کم مونده برسه خونه منوی غذا و تشت اب گرم بزارم جلوش

من با اینا مشکل ندارم با وجود ی بچه ی سالو نیم همه کارا رو ب بهترینشکل انجتم میدم ولی اینکه منو نادیده میگیره  عذابم میده گاهی میگم خدایا این نیاز نداره

اینجوری خودت بیشتر اذیت میشیا بخوای نخوای همسرت کار خودشو میکنه پس به فکر خودت باش بیشتر بالاخره ا ...

بخدا همه شب با کلی فکر میخوابم اخه کلا من ادم احساسی هستم ولی شوهرم ن

اصلا این کارارو بچه بازی میدونه دیگه خستم

قهر گریه دعوا شکایت!!!!خودمو کوچیک میکردم میگفت تو همش به فکر اون چیزایی. زندگی همش همینا نیست. حالا ...

دقیقا شوهر من میگه زندگی فقط این لوس بازیا نیست هر چی ی موقع ایی داره 

دیگه امشب دعوای بدی افتادم باهاش بهشم گفتم دور منو دیگه خط بکش