2777
2789
عنوان

واقعا میونه همه زنوشوهرا اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست
بخدا همه شب با کلی فکر میخوابم اخه کلا من ادم احساسی هستم ولی شوهرم ن اصلا این کارارو بچه بازی میدو ...

همسر منم همینه

من خودم لوسم و حساس ولی همسرم اصلا

کلا سبکش متفاوته از من

ولی خب من عادت کردم به این قضیه و اذیت کننده نیست برام

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️
بخدا همه شب با کلی فکر میخوابم اخه کلا من ادم احساسی هستم ولی شوهرم ن اصلا این کارارو بچه بازی میدو ...

ولش کن بخدا همشون همینن، زن باید هی جو رو عوض کنه انرژی بده شادی درست کنه، اون عمرا اگه بفهمه یه سالم جاتو جدا کنی تغییر نمیکنه

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا عادت کنن سخته عزیزم و چقدر تلخه ک ما زنا باید عادت کنیم ن مردها

اخه مردها مثل ما حساس نیستن دقت کردی؟

یعنی یجورایی از کنار خیلی مسائل عادی میگذرن درصورتی که اون مسئله برای ما ممکنه خیلی سخت باشه

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️

من چون زودی عروس شدم هم من هم شوهرم سن کمی داریم خیلی وابسته هم شدیم جوری که یک روز غذا هام شور شده بود یک قاشق خوردم گلوم در گرفت بعد شوهرم همه رو تا اخر خورد و گفت خوشمزه شده نخواست که من شرمنده بشم من خودم هفده سالمه شوهرم بیستو سه سالشه