2777
2789
عنوان

تب و لرز همراه با تهوع ،این تازگیا کسی بچه ش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش بغلمه...نا نداره حرف بزنه...چکار کنم نگیرم .نمیشه...هیچی نمیتونه بخوره 

اسی شما الان به همسرت بگو بره داروخونه عزیزم خب ۱ ...قطره مت. کلو پرامید بگیره   ۲..... شربت او آر اس بگیره آماده با طعم سیب  ۳ .... برای بچت حتما فرنی درست کن بده بخوره  ۴ ..... بهش سوپ مرغ بده که توش هویچ باشه و سیر فراووون حتما هم پوره کن من دخترم زمستونی اینطوری بود سر یک هفته خوب شد  

همش بغلمه...نا نداره حرف بزنه...چکار کنم نگیرم .نمیشه...هیچی نمیتونه بخوره 

خدا شفاش بده ان شاءالله شمارو سلامت نگه داره مادر بهشتی

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

وااای پسر منم فقط بالا میاره و میگ شکمم درد میکنه دیوونم کرده داروهم میدم سرمم زده دیگ بخدا او.سکول شدم 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
یه شربت داد برای تهوعش ک اوردش بالا...یه امپولم زد گفت اینو بزنه تهوعش قطع میشه ...ک هیچ

باز ببر از آمپولها بهش بزن بهتر میشه  شربت دی سیکلومین ندادی بهش

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند

بله هفته پیش بود داغون شدند بچه ها 

شربت اندامین بدین قبل از هر غذا 

دیسیکلومین هم برای دل درد عالیه 

چیزای شیرین اصلا 

غذا فقط کته ماست 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱