2777
2789
عنوان

تب و لرز همراه با تهوع ،این تازگیا کسی بچه ش...

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 61 پست
بله هفته پیش بود داغون شدند بچه ها  شربت اندامین بدین قبل از هر غذا  دیسیکلومین هم برای ...

منم گفتم دی سیکلومین بده عالیه

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
از دیروز دوبار بردیمش دکتر اطفال میگه ویروسه

میترونیدازول هم خیلی خوبه 

اگه اسهال داره و خیلی زیاد بیرون روی داره چای پررنگ اسهال و سریع قطع میکنه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبميره ه بهش بده سوپ

ابمیوه بدتر میکنه عزیزم 

کلا میوه خیلی بده حالا چه ابش چه خود میوه درد شکم میاره 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
همونهایی که نوشتم رو برید برای بچتون بگیرید عشقم 

بردمش دکتر اون واسه تهوع دارو داده فقط خدا کنه خوب بشه دیگ خسته شدم بخدا رحم ندارن ی سرم و ک همه چی شو خودم خریده بودم فقط ی سوزن و کردن تو رگ۱۵۰گرفتن تو این بی پولی

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

پودر او ار اس درست کن بده بخوره اگه مثل پسر من دوست نداشت براشOne Lyte
محلول او ار اس وانلایت آلتون بخر این محلول امادس خارجیه یکم سخت پیدا میکنی و قیمتشم یکم بالاس

این برای از دست رفتن اب بدنه مثل سرم ولی خوردنی

پسر من اسهالم داشت دکتر کیدی لاکت داد یه پودره با ماست قاطی کردم دادم خورد

اب جوشیده سرد شده بهش بده

کته ماست بده

هر غذایی دوست داره براش درست کن بزور بهش چیزی نده

دوتر به من گف چهار پنج روزه خوب میشه

نگران نباش بچه همینجوری بزرگ میشه

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰
چندروز طول کشید تا خوب شدند؟

۴روز 

ولی من برای اینکه تهوع نگیرین اب یخ بهشون میدادم 

منم جیگرم کبابه ..تب لعنتی ول کن نیست

تو هیچ خونه ای مریض نباشه انشالله خدا همه رو از مریضی درد بی پولی ....نجات بده مخصوصا بچه هارو

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
منم جیگرم کبابه ..تب لعنتی ول کن نیست

ببین گلم دکتر به دخترم شربت اندانسترون داد واسه تهوش ولی اثر نداشت من قطره متو کلوپرامید دادم و سه روزه عالی شد حالش قشگ غذاش،و هورد و بگم او آر اس خوراکی گرفتم مدام بهش میدادم طعم و مزش عالی بود مثل آبمیوه بود و میخورد سوپ هم بهش میدادم که یواش یواش معدش سفت شد و جووون گرفت 

وااای پسر منم فقط بالا میاره و میگ شکمم درد میکنه دیوونم کرده داروهم میدم سرمم زده دیگ بخدا او.سکول ...

الهی ادم دلش کبابا میشه برای بچه ها😥💔

خیلی سخته من هم گرفتم. فقط خوابیدم اما بچه ها دل درد داشتند وحشتناک پسرم از بس استفراغ کرده بود سینش درد میکرد 

بدیش اینه بعد از امپول هم استفراغ داشت فقط با اب یخ خوب شد