2777
2789

اینجوری بوده؟

پسرم از دیروز تب و لرز داره ،معده درد و هرچی میخوره گلاب به روتون  بالا میاره،۷سالشه.از دیروز دوبار بردیم دکتر سرم و سوزن گرفته فقط واسه یکی دوساعت خوب بوده فقط...جیگرم کبابه واسش.اگه کسی بچه ش اینجوری بوده تا چندروز بعد خوب شده؟چون دکتر گفت ویروسه

این کرونای لعنتیه لعنت بهش

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی؟بچه م تا حالا اینجوری مریض نشده بود 😔خدایا 

خدا شفاش بده خیلی نقویتش کن مراقب باش خودتون نگیرین من نزدیک ی ماهه درگیرم خیلی سخت گذشته بهم الان داستم گریه میکردم

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
اگه بالا میاره قطره متو کلو پرامید بده ،کاکائو و شکلات ممنوع ،او آر اس ،سوپ مرغ  

حتی شربت استامینوفن میدم به محض خوردن بالا میاره...اصن یه وضعیتیه ک از وقتی دنیا اومده اینجوری نشده ...تمام زندگیم استفراغه.خدا نخواد واسه هیچ بچه ای

حتی شربت استامینوفن میدم به محض خوردن بالا میاره...اصن یه وضعیتیه ک از وقتی دنیا اومده اینجوری نشده ...

مگه دارو نداد برای تهوعش؟

⚘خدایا خودت  مواظب عزیزانم  باش⚘ 💓 الحمدالله💓 
خدا شفاش بده خیلی نقویتش کن مراقب باش خودتون نگیرین من نزدیک ی ماهه درگیرم خیلی سخت گذشته بهم الان د ...

همش بغلمه...نا نداره حرف بزنه...چکار کنم نگیرم .نمیشه...هیچی نمیتونه بخوره