2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوپ درست کن بهش بده گوشت وسیب زمینی وپیاز وسوسه تاقاشق برنج بزاربپزه براش میکس کن بده بهش من همه چی بخش میدادم سوپ آبگوشت فرنی هرچی که فکرشو کنی ولی له کن میکس کن رقیق باشه بده بهش آب سیب هم بده 

من یه ده روزی فرنی دادم یه بیس روزی حریره یه هفته ای هم میشه دارم سوپ میدم که دو روز اول برنج و سیب زمینی بود الان شده بعلاوه ی مرغ چن روز دیگه هویج و سبزیجات هم بهش اضاف میشه

خواستم سرلاک بدم پشیمون شدم مواد افزودنی زیاد داره 

سوپ درست کن بهش بده گوشت وسیب زمینی وپیاز وسوسه تاقاشق برنج بزاربپزه براش میکس کن بده بهش من همه چی ...

چندوقت به چندوقت دادی.یعنی ی هفته فرنی بعد هفته بعدیش سوپ؟روزانه چندتاقاشق؟

من یه ده روزی فرنی دادم یه بیس روزی حریره یه هفته ای هم میشه دارم سوپ میدم که دو روز اول برنج و سیب ...

من امروزسوپ گذاشتم فقط برنج وهویج با ی کم کره پختمش

مرسی عزیزم لطف میکنی

سه قاشق برنج 

یک پیاز درسته کوچک پوست کنده 

یک هویج حلقه حلقه 

یک سیب زمینی کوچک 

گوشت چرخ‌کرده اندازه قوطی کبریت 

کره یا  روغن 

بدون نمک 

بذار بپزن با پشت چنگال له کن 

نوش جان کنه 

تپل می‌کنه 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
چندوقت به چندوقت دادی.یعنی ی هفته فرنی بعد هفته بعدیش سوپ؟روزانه چندتاقاشق؟

نه هرروز یه چیزی براش درست میکردم .من بااون سه چهارتاقاشق چای خوری میدادم کم کم بیشتربه بهش یه روز سوپ درست کن یروز آبگوشت یروز کته ماست بهش بده وخیلی چیزا