2777
2789

برا من خیلی پیش اومده هنوز بچه نداشتم همسایه طبقه بالاییمون خیلی سر دخترش داد میزد البته من دقتم تو این مسائل پایینه شوهرم گفت نگاه سر بچه داد میزنه منم گفتم اره گناه داره بچه بعد گفت شاید دختر شوهرشه من بازم تایید کردم اون موقع من درکی از بچه داری و خستگی مادرش نداشتم الان من گاهی سر پسرم داد میزنم 

یه بارم پسرم تازه ب دنیا اومده بود داشتیم با شوهرم فیلم میدیدیم زنه تو فیلم ازدواج مجدد کرد و شوهرش بچشو اذیت میکرد من اونجا گفتم مادری ک بچه داره هیچوقت نباید ازدواج کنه بچش گناه داره ناپدری بیاد بالاسرش همونجا حس کردم یکی رد شد خندید (فقط حسم بود) شوهرم گفت همه ک مادر نیستن الان من یکساله با پسرم جدا زندگی میکنم هنوز کامل جدا نشدیم ولی شاید یه روزی منم ازدواج کردم هیچوقت منع کسیو نکنیم ک زمین گرده

شما هم بگید

پسرم همه دنیام 😘💋💕
تا سر آدم نیاد که دنیا ول کن نیست  اما انشا... با همسرت آشتی کنی

فامیلمون دست پسر ۵سالش گوشی داد کارتون ببینه. من گفتم واسه بچه ضرر داره بعدا با شوهرم نشستیم تحلیل میکردیم که هاااا اینا هیچی سرشون نمیشه و شوهرم گفت من محاله بذارم بچم گوشی بگیره دستش چشمش ضعیف بشه. خلاصه با بچه کوچیک مهاجرت کردیم تلوزیون نداشتیم تو قربت و سختی بچم همش پای گوشی بود همیشه یاد حرفمون میفتادم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلمون دست پسر ۵سالش گوشی داد کارتون ببینه. من گفتم واسه بچه ضرر داره بعدا با شوهرم نشستیم تحلیل م ...

مادرشوهرمم هر بچه ای میدید میگفت خدا زیادش کنه چقدر زشته. همیشه میگفتم اینجوری نگو سرتون میاد میگفت نه ما زشت سمتمون نداریم. منو شوهرم خوشکلیم و هر دو خانواده خوبن ولی پسرم وقتی دنیا اومد تا نشونم دادن اولش شوک شدم ولی قشنگ اومد تو ذهنم که مادرشوهرم به همه بچه ها میگفت زشتن.

مادرشوهرمم هر بچه ای میدید میگفت خدا زیادش کنه چقدر زشته. همیشه میگفتم اینجوری نگو سرتون میاد میگفت ...

مادرشوهرم تو کل بارداریم میکفت بچتون خیلی قشنگ میشه سفید بور و چشم رنگی..... پسرم سبزه تیره ریز دهن گشاد دماغ بزرگ اصلا یه اوضاعی بود. بعد مادرشوهرم تو بیمارستان بهم گفت ما توقع بیشتری داشتیم خیلی شک شدم😅😅😅

یکبار یکیو قضاوت کردم و دقیقاً چند سال بعدش خودم اونکارو انجام دادم . 

دیگه هیچوقت هیچکسو قضاوت نکردم و نمیکنم. سعی میکنم همرو درک کنم حتی بدجنس ترین آدمارو و گذشته کسی برام مهم نیست 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

یکبار یکیو قضاوت کردم و دقیقاً چند سال بعدش خودم اونکارو انجام دادم .  دیگه هیچوقت هیچکسو قضاو ...

ما یه فامیل پولدار داریم ۲ماه پیش دیدم شلوار توخونه ای سر زانو بچش پاره هس. بعد به شوهرم گفتم با اینکه وضع ما خوب نیس ولی تا حالا نشده زانوی بچم پاره باشه. خلاصه توی یک هفته ۵تا شلوار پسرم سرزانوش پاره شد بعد اونم ۴تا خریدم سر هر ۴تاش پاره شد دقیقا سر زانو پاره میشه. تا قبل این حرفم توی این ۶سال یکبارم زانوش پاره نشده بود. الان موندم چیکار کنم خدا بگذره به خدا دیگه نمیتونم شلوار بخرم

ما یه فامیل پولدار داریم ۲ماه پیش دیدم شلوار توخونه ای سر زانو بچش پاره هس. بعد به شوهرم گفتم با این ...

بمیرم خندم گرفت 😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

جایی خونده بودم نباید پیشاپیش درباره برنامه و اهداف پیش کسی حرف زد یا شاد بودن رو از انجام شدن کاری پیش از به پایان رسیدنش  نشون داد و به دیگران هم می گفتم که این کار رو نکنند خودم جایی یهو ناگهانی پیش اومد با کسی بودم گفته شد  چون داشتم بخشیش رو انجام میدادم از همون شبش حالم بد شد و برنامه ام بخشیش ریخت به هم.  

هر چی خدا بخواد همون میشه!