2777
2789
عنوان

دعا برای بارداری شما دوستانم

124 بازدید | 28 پست

خدایا تورو  به همین وقت اذون تمام کسایی که در انتظار نی نی هستن قسمتشون کن. 

الهی آمین

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

میشه برا منم دعا کنی که بچمو سالم بگیرم بقلم چندروز دیگه سونو میدم برا قلب میخام صدا قلبشو بشنوم،قبلا سقط داشتم خیلی نگرانم برام دعا کن لطفا

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱

دعاکن منم کرایم جوربشه برم پدرمادرم ببینم خیلی دلتنگشونم😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه برا منم دعا کنی که بچمو سالم بگیرم بقلم چندروز دیگه سونو میدم برا قلب میخام صدا قلبشو بشنوم،قبل ...

انشالا میری به سلامتی صدای قلبش رو میشنوی. 

شما چند هفتتون هست. من امروز بی بی چکم مثبت شد

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
دعاکن منم کرایم جوربشه برم پدرمادرم ببینم خیلی دلتنگشونم😔

انشالا که به زودی میبینی روی ماهشون رو. 

تبریک میگم گلم،تاریخ اولین روز آخرین پریودت رو یادته؟

ممنونم😍😍

10 فروردین شروع شد 15 تموم شد. 

ممنونم😍😍 10 فروردین شروع شد 15 تموم شد. 

منم۸فروردین بود

شما برو آزمایش بتا بده ک دیگه مطمئن باشی،بعد برو پیش ماما یا متخصص زنان که انشالله براتون سونو بنویسه برا شنیدن صدا قلب،با این حساب شما الان۴هفته و ۲روزتونه

منم۸فروردین بود شما برو آزمایش بتا بده ک دیگه مطمئن باشی،بعد برو پیش ماما یا متخصص زنان که انشالله ...

جدی میگید؟؟؟؟؟؟؟!!؟؟؟؟؟

بله گلم،من سن بارداریم از شما ۲روز بیشتره😄

4 هفته مگه نمیشه یه ماه. من هنوز به موعدم نرسیدم چجوری میشه. توروخدا مسخرم نکنیا. 

4 هفته مگه نمیشه یه ماه. من هنوز به موعدم نرسیدم چجوری میشه. توروخدا مسخرم نکنیا. 

ن گلم مسخره چرا،شما ۲روز دیگه یکماه تون تموم میشه میرید تو ماه دوم،خب تو بارداری اولین روز آخرین پریود رو میشمارن،حتما زیر نظر یه دکتر باشین

ن گلم مسخره چرا،شما ۲روز دیگه یکماه تون تموم میشه میرید تو ماه دوم،خب تو بارداری اولین روز آخرین پری ...

چند ماه قبل رفتم برای دکتر. الان که اقدام کردم نرفتم دکترم نمیدونم از سفر برگشته یانه. فردا برم آزمایشگاه؟؟