2777
2789

طرف سی بار راجع به مشکلش تاپیک زده ملت راهنمایش کردن آخرش باز دوباره میاد تاپیک میزنه میگه چیکار کنم

واقعا چرا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس فکری دارن

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

تردید

یا شایدم جوابی رو میخواد بگیره ک دلش میخواد

مثل اینایی ک ۳۰ بار استخاره میکنن تا بشه همونی ک خودشون میخوان فقط منتظرن یکی تایید کنه تصمیمشونو

میان استخوان های خرد شده ایم ...اما امید تقلا میکند برای روییدن...
بیکاره😁

چقد عکس پروفتو دوس دارم مخصوصا که با اسمت جور شده😍

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

جوابای بقیه قانعشون نمیکنه یا دنبال اینن اونی که دوست دارن رو از ما بشنون

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

یک کاربری بود یکی دو سال پیش اگه اشتباه نکنم با خانم های کارمند مشکل داشت همه تاپیک هاش در مورد همین بود که خانم خانه دار بهتره یا کارمند 

هر چی هم قطع میشد کاربری اش باز با یک کاربری دیگه می اومد و جالبه ادامه میداد دیگه نفهمیدم چی شد کلا نمیدونم چرا برخی ها دوست دارن یک سوال یا یک مورد چندبار تکرار کنن من اگه تاپیکی تکارر میکنم چون در مورد اختلال اتیسم هست و تازه با این همه تکرار باز هم خیل یها نمیدونن چیه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊