2777
2789
عنوان

خط افتادگی زیر چشم

578 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من وقتی سرمو میزارم رو بالش زیر چشمم جوری میشه که یه خط میفته و چروک میشه، من فقط ۲۲ سالمه ، قبلنا مشخص نبود اصلن اما الان داره کم کم دیده میشه بنظرتون چیکار کنم؟؟؟ اینم بگم که من دور چشممو کرم مرطوب کننده میزنم و کرم دور چشم استفاده نکردم.

کرم دور چشم نئودرم بگیر. یه مدل داره که برای بالای 20 ساله و خیلی خوبه. یه تیوپ کوچیکه و اگه اشتباه نکنم بنفشه.

چیز خونگی میخوای، خیار بد نیست. حلقه کن بذار رو و دور چشمت.

در هر صورت کرم معمولی رو دور چشمت نزن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کرم دور چشم نئودرم بگیر. یه مدل داره که برای بالای 20 ساله و خیلی خوبه. یه تیوپ کوچیکه و اگه اشتباه ...

خوب میشه یعنی؟؟؟ آخه من پوست صورتم خیلی حساسه هرچیزی بهش نمی سازه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه یعنی؟؟؟ آخه من پوست صورتم خیلی حساسه هرچیزی بهش نمی سازه

بد نیست... خیلی ملایمه و بیشتر خاصیت نرم کنندگی و پیشگیری از چروک داره. نشنیدم هم کسی باهاش دچار میلیا بشه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بد نیست... خیلی ملایمه و بیشتر خاصیت نرم کنندگی و پیشگیری از چروک داره. نشنیدم هم کسی باهاش دچار میل ...

ممنون🙏 واسه چروک روی پیشونی و خط اخم چی خوبه بنظرت؟؟؟ هی داره بیشتر میشه 

ممنون🙏 واسه چروک روی پیشونی و خط اخم چی خوبه بنظرت؟؟؟ هی داره بیشتر میشه  

هنوز کرم ضدچروک برات زوده ولی اگه پوستت خشکه باید اونو درمان کنی.(این و اون نئودرم رو همین الان از یه پزشک سوال کردم و گفت)

به نظر من آلوئه ورا استفاده کن. برای بار اول یه برگ بگیر ببین حساسیت نداشته باشی. بهترین بوتاکسه. بذار سم زردش خارج شه. بعد ژله داخلش رو جدا کن و بمال به پوستت و بذار شب تا صبح بمونه. من سالهاست هفته ای دو سه بار میزنم و پوستم نه جوش میزنه نه حتی یه ذره چروک داره.

هنوز کرم ضدچروک برات زوده ولی اگه پوستت خشکه باید اونو درمان کنی.(این و اون نئودرم رو همین الان از ی ...

به آلوئه ورا حساسیت دارم 😂 پوستمم واقعا نمیدونم چیه، چرب میشه اما چروکم میشه

به آلوئه ورا حساسیت دارم 😂 پوستمم واقعا نمیدونم چیه، چرب میشه اما چروکم میشه

شاید دهیدراته شده. از شوینده های ملایم استفاده کن ولی با یه دکتر پوست مشورت کنی بهتره.