2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
منکه زنگ زدم مامانم و ابجیم نیشابور ومشهدن اصلا متوجه نشده بودن 😐حالا دیگه نمدونم‌چجوری بوده خودم ا ...

نمیدونم خراسان شمالی فکرکنم زده بود ی قسمت هاییش احساس شد

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

شده جریان فیلم رسوایی 

انشالله که خیره

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من اینو به خانواده بگم اصلا براشون مهم نیست و شروع میکنن به توجیه کردن و ... که آره اینا همه دروغه🙄

البته با منطق هم بهش نگاه کنیم واقعا نمیتونه راست باشه چون زلزله اصلا قابل پیش بینی نیست 😶

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     
گلم خداوند بی اسباب مقدر نمیکنه. مهربانتر و عادلتر از ای حرفهاس

درسته هرچی باشه خواست خداست و در هر صورت شکر خدا ولی زلزله ۹۶ کرمانشاه  و همین ترکیه کلا میگم غیر ممکن نیست خدا بهمون رحم بکنه

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂
ترکیه حتما از امتحان الهی رد شده بود که با خاک یکسان شد؟ 

من در مورد تهران حرف میزنم. حالا چه اشکالی داره که رو به خدا کنیم و دست بنده نیازمندی را بگیریم یا در مقابل ظلم زورگویان از ضعیفی دفاع کنیم؟ من مطمئنم که فضایی که پر بشه از انرژی منفی و اشک و آه و بی تفاوتی مستعد بلاست

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
من فکرکنم همه جا میاد چون چندوقته خطر زلزله تهرانو مطالبش رو میبینم

تهران همیشه هر صد، صدوپنجاه سال یکبار زمین لرزه شدید میاد

الان در دوره بازگشت زمین لرزه هستیم

ولی اینکه بخواهیم دقیق پیش بینی کنیم اون درست نیست

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
اینارو ول کن بیان از زیراوار نجاتمون بدن🤣

اینجا ایرا نع عزیزم😐💔

تو بحران م.سئولان میرنن ابم قط میشع

این پیشگوییم  از من داشته باشین🤣🤣🤣💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺