2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
هیچی طلاوشناسنامه وچیزای ضروری بردار،این چند شب توحموم دستشویی نمونید،شباباحجاب باشین،باشوهراتون هم ...

وای خدا از دست تو🤣🤣زیراوار طلاوشناسنامه به چه دردم میخوره

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا همش دروغه الکی نگران چی میشید

یادتون نیست سال ۹۹ میگفتن یه شهاب سنگ قراره بخوره به زمین و کلا همه پودر میشیم؟الان ۱۴۰۲ هستیم و هنوز زنده ایم

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

زلزله رو بیخیال شیراز الان یه بارون و رعد و برقی میاد ک دارم از ترس میمیرم

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏

زلزله تا 5 ریشتر که زلزله عادیه و خیلی وقتا خیلی جاها میاد این که نیاز به پیش بینی نداره یه چیز عادیه اگه واقعا ادعای پیش بینی دارن زلزله های بالای 6 ریشتر رو با روزش و اینکه کدوم منطقه قراره بیاد بگن اونم که باید با واقعیت جور در بیاد که بگیم طرف پیش بینی هاش درسته حالا ببینم پیش بینی چه جور از اب در میاد

پیشگویی و این چرتا و پرتا چیه؟اون که گفت غرب ایران میاد ولی مشهد شرقی ترین قسمت ایرانه،بد از خدا نیاد انقدر انرژی منفی جذب نکنید زلزله تخلیه انرژی زمینه هر آن ممکنه اتفاق بیفته ولی قابل پیش بینی نیست اون آدم بیکار که اسمشم نمیدونم روزی ۱۰ تا پیشگویی میکنه یکیشم شانسی درست دربیاد همه میگن دیدی درست گفت ولی همه اینا دست پروردگاره خودتونو به خودش بسپارید بدون خواست خدا برگی از درخت نمیفته 

بلندترین فریاد من سکوت من است...

قرار بود ب گفته نوستراداموس ۲۰۱۲ ام دنیا تموم شه...

۲۰۲۳...سلام😂

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
اخه دقیق گفته دیشب اومده زلزله خداکنه نیادمیادم شدیدنباشه اخه گفته۷ ریشتر میاد ۷ریشتر یعنی همه چیز پ ...

گفت غرب میاد شرق اومده بعدم اون هزار تا پیشگویی میکنه بد به دلمون راه ندیم ایشالا چیزی نمیشه توکل بخدا

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️
امشب همه چی جمع میکنم میزارم ت ساک امادگی قبل زلزله

وای عزیزم انرژی منفی نده با این کار زلزله نخواد هم بیاد میاد

کاربری دست دو نفره کارآگاه بازی در نیارید لطفا🙂❤️