2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرایی ک اومدن ۲ روزه و کمک نمیکنن چیکار‌کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 76 پست

رفت و آمد کم کن 

هر وقت‌پیشتن کارای بچه خودتم  هم بنداز سر اینا یا شوهرت

همش از شوهرت بخواه کمک کنه  تا ببینه چقد تنهایی 

وقتی هم رفتن کم. دردبگیر چند روز از جات پانشو مظلوم هستی بی سیاست تقصیر خودته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر صبوری من بودم شوهرمم با اونا مینداختم بیرون

به رفتار ایشون نمیگن صبوری ، خیلی ببخشید ، همینطور استارتر عزیز ببخشه که رک میگم ، میگن باج دادن ، میگن خنگ بودن ، مگه حمالشونی یا کلفت بچه اش ، بجهنم بزار  بچه بسوزه بگو بدم میاد ب غیر بچه خودم بچه کسی دیگه بشورم یه بار رک بهشون بگو 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
رفت و آمد کم کن  هر وقت‌پیشتن کارای بچه خودتم  هم بنداز سر اینا یا شوهرت همش ...

چیکار کنم بخدا خسته شدم از دست بی خیالی های شوهرم ..بعد جالبیش اینجاس میاد منو هم میده جلک مهمونا ک فلان چیزو درست کن..حالا اون غذا انقد زمان بره و دردسر داره ک برای این جمعیت باید دهنم سرویس بشه با این آدما ک کمک نمیکنن بد تر عصبی میشم ولی نمیتونم هیچی بگم 

چیکار کنم بخدا خسته شدم از دست بی خیالی های شوهرم ..بعد جالبیش اینجاس میاد منو هم میده جلک مهمونا ک ...

رک بگو خسته ام نمیرسم غریبه که نیستیم یه چیز ساده میخوریم 

برای بچه هاشون هم بگو فلانی از کمر افتادم بی‌زحمت کمک بدید 

کی میرن ؟ عوض نکن بچشو  فکر کنم تنبل هستن تا سو استفاده گر

تنبل ک هستن من یکم وسواسی هستم نمیتونم کثیفی تحمل کنم میری خونشون همیشه کثیفه رخت خوابا یجا رو گاز ۴ سانت روغنه

تنبل ک هستن من یکم وسواسی هستم نمیتونم کثیفی تحمل کنم میری خونشون همیشه کثیفه رخت خوابا یجا رو گاز ۴ ...

پس تنبل هستن و کارای خودشونم نمیکنن تحمل کن تا برن 

کی میرن

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
رک بگو خسته ام نمیرسم غریبه که نیستیم یه چیز ساده میخوریم  برای بچه هاشون هم بگو فلانی از کمر ...

خیلی زبون دارن بعد هر غذا و یا شامی‌میگن توهم اذیت شدی شرمنده بیا بشین یه چایی بخور چایی میارم بس بچه هاشون با قند و نبات و شکلات میکشن ب فرشم عصبی تر میشم میخوام خودم بکشم هی تیکه دستمه پاک میکنم شبا ۲ میخوابم صبح ۶ بلند شدم ناهار بپزم ک بیدار میشن ب هیپی نمیرسم 

من رک و راستم با همه خودم و اذیت نمیکنم  نمیتونم پر رو بودن و تحمل کنم حرفم و میزنم  اگه ...

آخه من ک نمیگم چیزی بهشون..مشکلم این نیس کمک نمیدن ها مشکلم اینه دیگ کارای خودشون و بکنن بچش خوابیده میگ برو پتو بیار بالش بیار حالا من پای گاز دارم آشپزی میکنم ۴۰ دقه دیگشم میگ گشنمه گشنمه