2777
2789
عنوان

با خواهرشوهرایی ک اومدن ۲ روزه و کمک نمیکنن چیکار‌کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ خودت بگو پاشین یه دستی بزنین دیگه با خنده  کثافت خواهر شوهر منم اینطوریه میخوره میشینه خدارو ...

بخدا با خنده گفتم  گفت من سرم درد میکنه آبجی تو پاشو..اونم گفت من بچم گریه میکنه آرومش میکنم

😐 یا خدا

ببین یه وقتایی واقعا راهی نیست جز اینکه تحمل کنی مهمونی تموم شه

ولی بعدش خودت برو خونشون همین کارارو باهاشون بکن ببینن چقدر زشته 

البته اگه همسرت پایه ات هست مثلا میگن بچمونو ببر دستشویی بگو عزیزم من الان دستم بنده 

یا میگن اب بیار بگو قربونت برم شرمنده میشه از یخچال برداری باز یه بهانه بیار

اینجوری بحث هم پیش نمیاد

اینجور که شما رو دادین مجبور میشین خودشون رو هم ببرین دسشویی و بشورین ببخشید زورم میاد نمیتونی جواب ...

من میدونم مهمونن درست بخدا من عاشق مهمونی و مهمونی دادنم ولی اینجوری ک پیش میره دارم اذیت میشم واقعا

نمیتونم اونم بچه کوچیک داره شعورم میرسه باید کمکش کنم 

خب پس به کمک کردنت ادامه بده🚶

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

مثلا اگه گفتن فلان چیزو بیار بگو در کمده خودت برو بردار گفتم آب بیار بگو در یخچال بی زحمت خودت بردار من بچم نمیمونه خودت ازشون در خواست کن مثلا بگو میشه بیای کمکم سفره بندازی یا کمکم طرفارو بچینی اینجوری

مثلا اگه گفتن فلان چیزو بیار بگو در کمده خودت برو بردار گفتم آب بیار بگو در یخچال بی زحمت خودت بردار ...

بخدا گفتم میگ باشه تموم شدی بیار..

. تازه حتی یکساعت هم صبر کردم دیدم بچش داره گریه میکنه مای بیبیش کرده بود قرمز شده بود رفتم شستم بچه بدنش له شده بود