2777
2789

آدم خسیسیه؟ ۳۱ سالشه کارمنده حتما یه پولی باید داشته باشه که لباس ابرومند بپوشه حالا نمی‌گم همش نو و مارک باشه 

یه ذره احترام بذاره به طرف مقابلش 

تازه مامانشم بود همراهش اون شیک و تمیز بود عقلش نرسیده بگه بچه این لباسای رنگ و رفته رو نپوش؟ 

موقع صحبتم می‌گفت من هرچی بخوام بخرم میگردم از ارزون ترین جا میخرمش 

دفعه بعدی چه جوری سوال پیچش کنم درباره خسیسی و اینکه اگه مستقیم و رک بهش بگم با این مدل لباس پوشیدن بهم بی احترامی کرده چی میشه؟ 

یه کم دیگه میام جواب میدم شما راهنمایی کنید توروخدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیز این تمام شخصیت این فرده، نه باهات دشمنی داره ،نه نمایشی در کاره. داره میگه من اینمدلی زندگی میکنم. این لباس جلسه مهمم هست، از جای ارزون خرید میکنم و ... 

اگر میتونی بسازی بسم الله، اگر نه نذار دیگه بیان . 

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

به زور اومده یا اینکه واقعا خسیس هست 

در هر دو صورت بنظرم ارزش نداره یه جلسه دیگه هم براش وقت گذاشت وباید ردش کرد 

خنده را معنی سرمستی مکن                                    آنکه میخندد غمش بی انتهاست                     

وقتی میگه  میگردم از ارزونترین جا میخرم  دیگه کاملا منظورشو رسونده 

در اینده هم شما باید بری داخل  حراجیا و کوچه پس کوچها  دنبال لباس 

اتفاقا خیلی خوبه  که  خودشو نشون داده