2777
2789
عنوان

اولین بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست
عزیز بازنمیشه .ولی انشالله مثبت باشه براماهم دعا کن

به خدا از وقتی مثبت شده فقط دارم دعا میکنم همه اونایی که منتظر هستن به زودی خبر مادرشدن شون رو بشنوم. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت اقدامی ؟ چندسالته ؟

این اولین باره که اقدام کردم. همیشه جلوگیری داشتم. متولد 71 هستم

از سنم تعجب نکنید چون هیچوقت به بارداری فکر نمیکردم تازه چند ماهه که دلمون بچه خواست. رفتم دندونم رو درست کردمو یدوفولیک خوردم این ماه اقدام کردم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

اسیییییی تو هم در اوج بیخیالی باردارشدی؟

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
این اولین باره که اقدام کردم. همیشه جلوگیری داشتم. متولد 71 هستم از سنم تعجب نکنید چون هیچوقت به با ...

من ۲۷ سالمه .۹ ماه هم اقدامم ولی باردار نمیشم .دیگه واقعا فکر میکنم هیچ وقت دیگه باردار نمیشم آنقدر هم بی بی چک منفی دیدم فکرمیکنم هیچ وقت برامن مثبت نمیشه

من ۲۷ سالمه .۹ ماه هم اقدامم ولی باردار نمیشم .دیگه واقعا فکر میکنم هیچ وقت دیگه باردار نمیشم آنقدر ...

انشالا به زودی زود شما هم میای اینجا خبر بارداری رو میدی گلم نگران نباش.تحت نظر پزشک هستی 

اره .دوماه پیش بهم لتروزل داد ولی باردار نشدم و کلا پریودیم ریخت بهم این دفعه ۱۲ روز عقب انداختم&nbs ...

انشالا همچی درست میشه غصه نخور برات دعا میکنم 

مبارکت باشه

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید