2777
2789
عنوان

اولین بی بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 37 پست

مبارک باشه، انشاالله سالم بغل بگیریش 😍

از علائم قبل پریودت بگو ، سیکلت چند روزه ست ک دو روز زودتر بی بی چک برات مثبت شد؟

منم اقدامم و ۱۸ ماهه منتظر

این ماه یه طور دیگه م و ب شدت امیدوار ، دعا کن خدا امیدمو ناامید نکنه

منظورت از بیخیالی چیه عزیزم. 

ببین من از هر کی شنیدم میگن اون ماهی که بیخیال بارداری شدم حامله شدم.. میگم منم بیخیال روز شماری شدم ولی فقط نزدیک پریودیم میشه یادم میاد و روزشماری میکنم

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باشه، انشاالله سالم بغل بگیریش 😍 از علائم قبل پریودت بگو ، سیکلت چند روزه ست ک دو روز زودتر ...

سیکلم 31 روز بود این ماه. آخه ماه قبل تر 9 شدم این ماه 10.بعد از اقدام احساس سنگینی سینه داشتم. زیر شکمم یه کشیدگی خاص داشتم. خیلی معذرت میخوام بوی ادرار تند شده بود ادرار زیاد بود. 

انشالا این ماه شما هم مثبت میشی عزیزم

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
ببین من از هر کی شنیدم میگن اون ماهی که بیخیال بارداری شدم حامله شدم.. میگم منم بیخیال روز شماری شدم ...

من سپردم دست خدا. خیلی امیدوار بودیم. یعنی از همون ابتدا می‌گفتیم که نی نی داریم. یعنی گفتیم اگه این ماه هم انشالا ماه بعد

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

وای بی بی مثبت😍😍😍😍

مبارکـــــــــــــــــه عزیزم

ان شاالله سالم بغلش بگیری❤

برای منم دعا کن مادر بشم❤

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
وای بی بی مثبت😍😍😍😍 مبارکـــــــــــــــــه عزیزم ان شاالله سالم بغلش بگیری❤ برای منم دعا ک ...

مرسی عزیزم. سلامت باشی گلم. انشالا شما هم به زودی مثبت میشی میای عکسش رو میذاری منم کلی ذوق میکنم

مبارکتون باشه عزیزم برای منم دعا کنین ان شاالله بسلامتی بیاد بعلت😍

ممنونم عزیزم. انشالا شما هم همین ماه جواب میگیری