2777
2789
عنوان

چیزهای واقعی نمایشی نیستند :

380 بازدید | 36 پست

من پولدارترین ادمای شهر رو دیدم که یه ماشین معمولی داشتن🚘

عاشق ترین ادما رو دیدم که یه استوری از عشق شون 

نمیذاشتن 💑

من با معرفت ترین ادما رو دیدم که هیچ وقت دم از معرفت و رفاقت نمیزدن👭

من خیر ترین ادما رو دیدم که هیچ کس نمیشناختشون 👤

خلاصه که رفیق چیزای واقعی نمایشی نیستن...!💫

کاربری واگذار شده...تاپیک هایی از سال ۱۴۰۲ به بعد متعلق به بنده میباشند🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینجوره . من از شغلم راضی ام ولی نمیگم جایی . نمینالم ولی چیزی هم نمیگم . از همسرم بشدت بشدت راضی ام یک تکه جواهره ولی تاحالا عکسی ازش نذاشتم و هیجکس نمیشناسدش.حتی توی شرکت بعد از ۱۳ سال کاربا خیلی از همکارا رابطه خوبی دارم ولی هنوز همسرمو ندیدن استوری و اینا نمیذارم . رژیم گرفتم لاغرکنم حتی فک رکده بودن من از شدت ناراحتی توی زندگی لاغرشدم میومدن ازم سوال میپرسیدن. 😁😁😁. درحالیکه بهترین رفیقم همسرمه. کلا چیزی رو جار نمیزنم . شاید کسی دلش بخواد اونوقت حس حسرت درونش ایجاد میشه. ولی یه تجربه بگم . هر کس هر چیزی که نداره هی تو چشم بقیه میکنه. مثل عشق و رفاه

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

دقییییقا 

اتفاقا مردم تازه دارن به این باور میرسن که کسایی که توی اینستا از پول و خونه و ماشین و روابط عاشقانشون هی استوری و عکس میذارن درواقع هیچ کدوم واقعی نیست .....

فیلتر شدن اینستا تنها خوبی که داشت این بود که مردم یکم چشمشون باز شد 

چرا پولدارترین ادمای شهر باید ماشین معمولی داشته باشن در حالی که میتونن ماشین خوب داشته باشد که حتی امنیت و سلامت بیشتری داشته باشن و بعد اسمشو بذارید نمایشی نبودن؟،به نظرم اسمش خساسته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دقیقا همینجوره . من از شغلم راضی ام ولی نمیگم جایی . نمینالم ولی چیزی هم نمیگم . از همسرم بشدت بشدت ...

احسنت 👏👏🌹🌹

تاکسی خالی زیاد بوق میزنه 

به شدت اعتقاد دارم. در اطراف خودم زیاد میبینم. متاسفانه افرادی که از نظر مالی یا عاطفی ضعیف هستند زیاد علاقه به نمایش دارند. 

واقعا اعتقاد دارم که فقرهای مالی و مادی و ظاهری باعث فقر فکری و ذهنی و احساسی هم میشه..

فقر سطح فکر را پایین میاره

دقییییقا  اتفاقا مردم تازه دارن به این باور میرسن که کسایی که توی اینستا از پول و خونه و ماشین ...

از رو فیلت ر شدن اینستا فهمیدن واقعی نیستن؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دقییییقا  اتفاقا مردم تازه دارن به این باور میرسن که کسایی که توی اینستا از پول و خونه و ماشین ...

👏👏🌹🌹

احسنت 👏👏🌹🌹 تاکسی خالی زیاد بوق میزنه 

باور کن یکی از همکارام یه مرده  خمش اخر هفته ها میگه میخوایم با خانواده بریم بچرخیم من زن و بچه دارم وفلان من هیچی نمیگم . کلا سعی میکنم تو سکوت هم به زندگی برسم هم به کار . نمیشه شما بری سر کار هر روز غرغر کنی که امروز نمیام فردا نمیام که اعتبارت خراب میشه. بعدا کاشف به عمل اومد درحدی بازنش مشکل داره ک میخواد جدا بشه فقط بخاطر بچه جدا نمیشه. و اصلا جای خاصی هم نمیرفته تو خونه لش میکرده 😁😁

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
چرا پولدارترین ادمای شهر باید ماشین معمولی داشته باشن در حالی که میتونن ماشین خوب داشته باشد که حتی ...

صرفا یه مثال بود 

شما مفهوم رو دریابین

از رو فیلت ر شدن اینستا فهمیدن واقعی نیستن؟

بله ، از فضای مجازی یکم دور شدن به زندگی واقعی برگشتن 

پیج های زرد اینستا و افرادی که نمایشی زندگی بی نقص داشتن کم بازدید شدن و مردم چشمشون باز شد 

من اینو به وضوح اطرافم حس کردم