2777
2789

کرم پودر بلک دایموند مای 

فاقد چربی و ظاهر مات داره 

سبک و پوشانندگی خوب

من استفاده کردم راضی بودم خواستم به شما هم معرفی کنم.

مرسی .

ولی من حس خوبی ب محصولات ایرانی ندارم 

پول خریدن محصولات خارجی رو هم ندارم😐💔

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی . ولی من حس خوبی ب محصولات ایرانی ندارم  پول خریدن محصولات خارجی رو هم ندارم😐💔

اتفاقا ایرانیا بهتره چون خارجیا فیک زیاد داره مگه اینکه خودت از خارج از کشور بخری یا برات پست کنن تا مطمئن باشی فیک‌نیس

من موس اسنس شماره ۰۴ رو استفاده میکنم اونم خیلی عالیه پوشانندگی خیلی خوب و پوستو مات ومخملی نشون مید ...

این موس خیلیییی سبکه جوری ک بعد ۲ساعت انگار پوست خودته و انگار هیچ کرمی نزدی و هیچ ردی روی دستمال یا دستت وقتی دست میزنی به صورتت نمی مونه 

مرسی . ولی من حس خوبی ب محصولات ایرانی ندارم  پول خریدن محصولات خارجی رو هم ندارم😐💔

من چند تا کرم پودر خارجی گرون خریدم ولی روی پوستم سنگینه و فقط برای برای مهمونی خوبه ،برای استفاده روزانه خوب نیست

اتفاقا ایرانیا بهتره چون خارجیا فیک زیاد داره مگه اینکه خودت از خارج از کشور بخری یا برات پست کنن تا ...

ب جز ی ضدآفتاب هرچی من خریدم خوب نبودن ,حداقل برای من .

فروشگاه های معتبر میشناسم که محصولات اصلی رو وارد میکنن

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

منم پوستم چربه کرم پودر که اصلا به پوستم نمیسازه من فقط کوشن استفاده میکنم خیلی خوبه نه جوش میزنم نه حساسیت دارم باهاش مثل کرم پودر هم سنگین نیست جلوه خوب و طبیعی تری نسبت به کرم پودر داره 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

اتفاقا ایرانیا بهتره چون خارجیا فیک زیاد داره مگه اینکه خودت از خارج از کشور بخری یا برات پست کنن تا ...

نه راحت گیر میاد خارجی اصلش اگه از فروشگاه مطمئن تهیه کنی... منتها پول خوب میخواد 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
من چند تا کرم پودر خارجی گرون خریدم ولی روی پوستم سنگینه و فقط برای برای مهمونی خوبه ،برای استفاده ر ...

کرم پودر نمیتونی هر روز استفاده کنیا حواست باشه پوستت داغون میشه بجاش بی بی کرم استفاده کن خیلی خیلی سبک تر از کرم پودر هست 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

سلام گلم من هر کرم پودری میزنم جوش میزنم آیا این کرم پودر نرم و روان هستش یامثل خیلی ازکرم پودرها ...

سبکه،من خیلی گشتم دنبال همچین کرمی.

هم پوشانندگی داره هم سبکه و چرب نیست. قبلش من مرطوب کننده میزنم خیلی خوب میشه.

من از مغازه خریدم ۱۶۰

قیمت جدیدش که توی سایت ها هست ۲۲۰هست