2777
2789
عنوان

شوهرم گریه افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اذیتش میکنی ؟

گناه داره تو هم بچه نیستی ...

برای جلب توجه خودتو بزن به مریضی 🥸بگو رو به موتم دور از جونت 😅

.

.

*شوخی کردم اذیتش نکن گناه داره .

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

نمیگفتی ترمز نمیگیره ممکنه بزنی به یه نفر هم خودتو بدبخت کنی هم مردمو 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

استارتر یه سوال بپرسم ؟ اگه یه پسر بگه مراقبت من شبت بخیر یعنی چی ؟؟ رل ندارم اما جایی دیدم 

یعنی مراقبت من شب بخیر 😅

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

مریضیا 

گناه داره بیچاره چتونه شماها 

از جون پسره چی میخای 

چه دوره زمونه ای شده 

دخترا دارن پسرا رو قورت میدن 

مگه نگفت ترمز نداره 

حق داره بد بخت 

کلی خرج ماشینشه راست میگی دلت سوخت پولشو بده 

تو که میری گاز میدی 

کاربرای عزیز منو قورت ندین از طرف مادرشوهرمش هم گفتم 🤣🤣

چرا عزیزم ازاول کاری باید کنی که تااین حد خسارت بیاره.... تومیخای نازت بکشه خب میکشه اما ازراه خودش نه خدای ناکرده ضرر زیان‌های میلیونی وارد کنیم تا طرف نازمون بکشه قطعا نتیجه بدتر میشه...... سعی کن خیلی قهر داشتی نکنی که بعدها بجای نازکشیدن تبدیل میشه به قهرهای چندماهه و..... امیدوارم خوشبخت باشید عزیزم 

دختر خوب چه کاریه،بزار آروم شه از دلش در بیار دیگم کارتو تکرار نکن، یه بنده خدایی میگفت آنقدر سر شوهرم غر زدم که یه روز گذاشت رفت بعد یکسال خودم گفتم بیا طلاق بگیریم، میخوای نازتو بکشه ناز کن براش نه غرغر، زندگی فیلم هندی نیست فکر کنی هربار قهر کنی میان منت کشی عزیزم زیادم قهر کنی و غر بزنی دیگه بهت توجه نمیکنه میگه اخلاقش همینه، بجاش محبت کن بهش وقتی طفلک کسیو نداره بزار دلش به تو گرم باشه تو را داشته باشه 

اومد طلاتو بده بفروشه ماشینو تعمیر کنه هم تو جریمه میشی به خاطر لجبازیت هم اون می فهمه که تو متاسفی .حتما چندجلسه مشاوره برو.بهزیستی مشاوره رایگان میده ۱۴۸۰زنگ بزن .بزرگ شو 

خدایا شکرت

دارم بدون شوخی میگم 😅

حالا اگه من رو به موتم باشم شوهرم فکر میکنه دارم دروغ میگم یا خودمو زدم به مریضی 🤣🤣🤣🤣

راهکارای من دیگه برای خودم جواب نمیده 🤣🤣