2777
2789
عنوان

خواهش میکنم باهام حرف بزنین

257 بازدید | 31 پست

دوستان توروخدا کمک کنین 

من چهار ساله ازدواج کردم شوهرم این چهار سال همش شراب و عرق میخورد 

وقتی میخوره اینقد حالاتش بد میشه ک‌هرجا میرم همه میفهمن امشب عرق خورد یهو دیدم پاشد رفت تو سینک شاشید فردا حالا یادش نمیاد چیکار کرده همه چی یادش میره خسته شدم اولین بار بود همچین چیزی 

چجوری رفت رو سینک 🙄🙄

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دین اسلام میگه شراب نخورید و نجس هست و عقل رو نابود میکنه برای همین چیزاس. 

چه یه قطره چه یه لیوان. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب مشروب نخوره اینکه دیگه قابل حل هست 

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹

اخه تو سینک💔💔💔💔😂😂😂😂😂

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
مبگم اولین باربود یهو پاشد رفت بعد من گفتم داری چیکار میکنی تازه فهمید کجاست

فقط ایزی لایف کنش وقتی شراب میخوره چی بگم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

خب مشروب نخوره اینکه دیگه قابل حل هست 

التماسش کردم هر بار گفتم نخور میگه من با این عشق میکنم هرکی با یه چی حالش خوبه من خوذم قلیون میکشم میگه مگه تو میکشی من کارت دارم