2777
2789
عنوان

خواهش میکنم باهام حرف بزنین

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 31 پست
حالا درسته ایشون مشکلش زیاده ولی چطوری راحت این پیشنهادارو میدین؟ 🌸🙏

دوست عزیز  کسی آدم بودنش در این حده که وقتی تو خونه جلو زن و بچه هاش داره شراب و عرق میخوره خوبه؟ خدای نکرده شوهر ایشون اگر یه وقت تو خودشون نباشن و یک چاقو برداره و سر زن و بچه هاشو ببره خوبه؟ 

کسی که شراب و عرق واسه اولین بار میخوره دیگه کنترل کردنش دست خداس  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالافیلم برادران لیلارودیده باباهه همین کارو کرد الان شوهرتم میخواست ببینه چه حالی داره اینکار.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
دوست عزیز  کسی آدم بودنش در این حده که وقتی تو خونه جلو زن و بچه هاش داره شراب و عرق میخوره خوب ...

تو نامزدی خیلی التماس کردم بزاره کنار بخاطر من دیگ کمتر کرد الانم فقط همین پنج شنبه جمعه هاست ولی خب بازم من دارم نابود میشم

اگه نتونستی راضیش کنی نخوره تهدیدش کن که طلاق میگیری.باگرفتن تمام حق وحقوق شایدترسید

نمیترسه هزار بار قهر کردم رفتم اومدن دنبالم ولی ترک‌نشد که این ادم ادمیه ک اگ‌‌جدا بشم بعد جدایی هم برا خودم و خانودام دردسر درست میکنه مطمئنم بهم میگه اک‌ طلاق میخوای باید مهریت رو ببخشی میگه طلاق نمیدمت

تو نامزدی خیلی التماس کردم بزاره کنار بخاطر من دیگ کمتر کرد الانم فقط همین پنج شنبه جمعه هاست ولی خب ...

اگر میتونی از پسش بر بیای که نخوره که هیچ اما اگر نمیتونی به خانوادت بگو طلاق بگیرن :// اصلا این وضعیت زندگی خوب نیست اصلااا

بمیرم 🥲

خدانکنه 

واقعا اینقد شوکه شدم هیچی به فکرم نرسید داشتم با دوستم چت میکردم کفتم به کی بگم چیکار کنم 

مونده بودم به کی بگم تا اومدم اینجا‌نوشتم 

اگر میتونی از پسش بر بیای که نخوره که هیچ اما اگر نمیتونی به خانوادت بگو طلاق بگیرن :// اصلا این وضع ...

من فقط دارم به خودکشی فکر میکنم ولی نمیدونم چطور  برای مامان بابام نگرانم اخه خواهر جوونم و ۲۸ سالش بود از دست دادیم ولی راحت شد من تحمل حرفای بعد از جدایی رو ندارم

خدانکنه  واقعا اینقد شوکه شدم هیچی به فکرم نرسید داشتم با دوستم چت میکردم کفتم به کی بگم چیکار ...

ی موقع به کسی نگیا براخودت زشته حتی به دوستت یاخانوادت لازم نیست بگی.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
من فقط دارم به خودکشی فکر میکنم ولی نمیدونم چطور  برای مامان بابام نگرانم اخه خواهر جوونم و ۲۸ ...

گل من اصلا همچین حرفی رو نزن ، خودکشی اصلا درست نیست ، ما هم دقیقا یه فامیل مثل تو داشتیم شوهرش عرق میخورد دختره از شدت ترس میرفت تو کوچه خیابون الان جدا شده تو یه خونه اجاره و یه کار درست درمون داره و به زندگیش ادامه میده..... شما هم فقط باید انگیزه داشته باشه فقط انگیزه ‌.... خدا رحمتش کنه منم بابامو از دست دادم ولی هنوز ناامید نشدم میخام از روز قبل قوی تر شم 

هروز صبح پاشو ورزش کن و کتاب داستان بخون روحیت خوب میشه //// طلاقم سر موقعه برسی کن و حتمااا اطلاع بده به اعضای خانوادت